Koledzy szybkie pytanie, choć podejrzewam, że to pewnie jakieś styki.
A mianowicie przednia szyba od strony pasażera OTWIERA się zarówno przyciskami od strony kierowcy jak i pasażera, natomiast ZAMYKA się tylko od strony pasażera, nie mogę zamknąć przyciskiem od strony kierowcy.
prosze o pomoc
[a6 c6] Problem z szyba od strony pasażera nie zamyka się.
- Praulinka
- Forum Audi A6 / A7
Re: [a6 c6] Problem z szyba od strony pasażera nie zamyka si
Kolego, mam to samo, czasami działa zamykanie ze strony kierowcy, ale przeważnie nie.Dany pisze:Koledzy szybkie pytanie, choć podejrzewam, że to pewnie jakieś styki.
A mianowicie przednia szyba od strony pasażera OTWIERA się zarówno przyciskami od strony kierowcy jak i pasażera, natomiast ZAMYKA się tylko od strony pasażera, nie mogę zamknąć przyciskiem od strony kierowcy.
prosze o pomoc
Jak dojdziesz co było, daj znać, obiecuję wzajemnie jakbym był szybszy

Wykonane upgrade'y:
- lusterko wsteczne fotochrom
- alu lato 245/45/18 i zima 235/45/18
- AMI + 250GB HDD
- TV + DVD z 500 GB HDD + monitory w zagłówkach
Plany
- system kontroli ciśnienia w oponach
- lusterko wsteczne fotochrom

- alu lato 245/45/18 i zima 235/45/18
- AMI + 250GB HDD
- TV + DVD z 500 GB HDD + monitory w zagłówkach
Plany
- system kontroli ciśnienia w oponach
Dzisiaj pucowałem swoje maleństwo, żeby się nie zaczadzić w kabinie przy dopieszczaniu tapicerki pootwierałem wszystkie okna... gdy chciałem zamknąć lewe od pasażera zamykało się najwolniej po czym w połowie zatrzymało się... po paru próbach podnosiło się do połowy i samoczynnie opuszczało WTF? Po paru próbach się udało domknąć ale boje się, że coś się zatnie w trasie lub na postoju w deszczu etc... co to może być? Czy możliwe jest, że pada silniczek? 
PLZ o szybką odpowiedz!
Pozdro!

PLZ o szybką odpowiedz!
Pozdro!
Witam
Problem jak kolega wyżej otworzyłem szybę i nie mogę w ogóle zamknąć jej( szyba od pasażera) idzie trochę do góry 2-3 cm i opuszcza się z powrotem w drzwi
Dobrze że mam wiatę garażowa na posesji to śnieg nie pada do środka przynajmniej
Jutro mam jechać do elektryka
wspominał coś o walniętym przekaźniku i o mocowaniu wszystkiego t do płyty, i ze trzeba tapicere zdejmować
proszę o pomoc , auto zakupiłem 2 dni temu przy zakupie działała szyba normalnie bo sprawdzałem
Problem jak kolega wyżej otworzyłem szybę i nie mogę w ogóle zamknąć jej( szyba od pasażera) idzie trochę do góry 2-3 cm i opuszcza się z powrotem w drzwi
Dobrze że mam wiatę garażowa na posesji to śnieg nie pada do środka przynajmniej
Jutro mam jechać do elektryka
wspominał coś o walniętym przekaźniku i o mocowaniu wszystkiego t do płyty, i ze trzeba tapicere zdejmować
proszę o pomoc , auto zakupiłem 2 dni temu przy zakupie działała szyba normalnie bo sprawdzałem