Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Problem z mmi3g low

Elektryka
ODPOWIEDZ
vengi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Problem z mmi3g low

Post autor: vengi » 06 kwie 2017, 00:38

Witam. Mam problem z moim mmi i polega on na tym ze za kazdym razem gdy wkladam kluczy do stacyjki mmi sie odpala tak jakby od poczatku(ustawienia fabryczne). Poprostu na start pojawia sie menu car a nie tak jak go zostawilem ostatnim razem np. na radiu. Z nawigacja jest to samo, wszystko od nowa nawet kraj ustawiony na germany gdy wejde w nav. Pozatym rownolegle pojawil sie problem z polaczeniem telefonu, polaczyc sie moge przez bluetooth ale ksiazki juz nie zgra pozatym za kazdym razem gdy sie chce polaczyc misze wpisywac pin i jeszcze gdy usune wszystkie powiazane uzadzenia one wracaja po ponownym wlaczeniu zaplonu. Mysle ze ma to zwiazek z pamiecia. Intryguje mnie jeszcze literka P obok ikony bluetooth na wyswietlaczy, nie jestem pewien czy ona zawsze tam byla. Ponizej zdjecie wyswietlacza po wlaczeniu zaplonu.
Ktos ma jakis pomysl co z tym zrobic?

https://zapodaj.net/b3a77fb595b86.jpg.html

Screw
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Dawid
Rocznik: 2007
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.8 AQD 193KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: Screw » 06 kwie 2017, 08:26

Było tak zawsze czy odkąd masz auto ? Próbowałeś aktualizować soft samemu ? Ktoś coś grzebał ? Masz możliwość zrobienia skanu vcdsem/vagiem?

vengi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: vengi » 06 kwie 2017, 12:26

Samochod kupilem jakies 2 miesiace temu. Problem pojawil sie ok 2 tygodnie temu. Sam osobiscie niemam vaga ale kolega ma I podpinal I znalazl jedynie bledy czujnikow parkowania,pozatym niemogl wejsc w head control czy jakos tak,poprostu brak dostepu do niektorych funkcji. System byl fabryczny I aktualizowalem do k0033 ale nie pomoglo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja