poziom głośności czujnika cofania
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
poziom głośności czujnika cofania
Witam.Jak zwiększyć poziom głośności głośniczka od czujników cofania A6c6 ? Cicho brzęczy prawie go nie słychać.Słyszałem że w VAGIEM można.Może ktoś z kolegów powie na którym kanale to się robi? 

Kiedyś: Audi B90 Coupe, Audi A2, Audi A4 b7
Obecnie: Audi A6 C7
Obecnie: Audi A6 C7
Pozwolę sobie odświeżyć temat.
Podczas słuchania muzyki dźwięk czujnika cofania nie brzmi bardziej niż radio, często go przez to nie słychać i wczoraj miałem sytuację że przywalił bym w słupek którego nie było widać, jest to o tyle kłopotliwe że za każdym razem jak cofam muszę przyciszać maksymalnie radio żeby móc słyszeć czujniki..
Ktoś ma jakieś pomysły? a Może w green menu coś można pozmieniać bardziej żeby wydobyć ten dźwięk?
Podczas słuchania muzyki dźwięk czujnika cofania nie brzmi bardziej niż radio, często go przez to nie słychać i wczoraj miałem sytuację że przywalił bym w słupek którego nie było widać, jest to o tyle kłopotliwe że za każdym razem jak cofam muszę przyciszać maksymalnie radio żeby móc słyszeć czujniki..
Ktoś ma jakieś pomysły? a Może w green menu coś można pozmieniać bardziej żeby wydobyć ten dźwięk?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
poziom głośności audio, przy sygnale z PDC, także ustawiamy w MMI. poszukajAzuel pisze:Pozwolę sobie odświeżyć temat.
R1200GS ADV LC