Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[a6 c6] Philips ColorMatch 6000k czy warto

Elektryka
Tomas

Post autor: Tomas » 28 paź 2009, 23:57

Nie dawalo mi to spokoju i dzisiaj sprawdzilem bi xenony c6 z dwoma japcami honda i lexus i jak dla mnie to zadna rewelacja moze i na scianie te natezenia wychodza na + dla japoncow ale na drodze nie zauwazem duzej roznicy :-/ ps bi xenon w audi byl z 2008 a w japcach troszke starsze lampy moze dlatego, ale niema co kombinowac dla mnie bixenon c6 jest gicio <ok>

John
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: John » 29 paź 2009, 01:11

Tomas pisze:Nie dawalo mi to spokoju i dzisiaj sprawdzilem bi xenony c6 z dwoma japcami honda i lexus i jak dla mnie to zadna rewelacja moze i na scianie te natezenia wychodza na + dla japoncow ale na drodze nie zauwazem duzej roznicy :-/ ps bi xenon w audi byl z 2008 a w japcach troszke starsze lampy moze dlatego, ale niema co kombinowac dla mnie bixenon c6 jest gicio <ok>
Ważne też co to za modele były, bo jak wcześniej pisałem i w japońcach były wpadki. Ale jak już mówiłem bi-ksenon z c6 jest dobry, jeśli jest nowy - z czasem bardzo szybko marnieje.

Tomas

Post autor: Tomas » 29 paź 2009, 10:06

Czyli kiedy moge sie spodziewac wypalenia tych odblysnikow za 3-4 lata?ps.a jak jest w tych lampach po lifcie 2009 tam tez sa wnetrznosci hella?,moze juz cos poprawili?

John
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: John » 29 paź 2009, 14:26

Tomas pisze:Czyli kiedy moge sie spodziewac wypalenia tych odblysnikow za 3-4 lata?ps.a jak jest w tych lampach po lifcie 2009 tam tez sa wnetrznosci hella?,moze juz cos poprawili?
Czas pokaże, bo ciężko jest ocenić teraz, co będzie za 3-4 lata. Może zostały już poprawione, w co wątpię. Ale na pewno producentem wciąż jest Hella.

Awatar użytkownika
Manix
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Manix » 27 mar 2010, 22:29

Moje ksenony zaczęły świecić już tak słabo, że przy wyprzedzaniu widziałem swój cień w reflektorach wyprzedzanego auta.

Kupiłem żarniki Philips 85122+ (za poradą kolegów) w rewelacyjnej cenie 95 PLN/szt. Wymieniłem sam "bo nie mam pląsawicy ani nie jestem po wylewie". ÂŚwiecą super.

Przy okazji zmieniłem postojówki zwykłe na LED. Efekt bomba.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja