Jak w temacie.Pojawił się na FISie (czerwonym) miedzy zegarami.Od góry nazwa stacji radiowej a linijkę poniżej napis "Pamiec" Wydaje mi się że nie miałem tego napisu wcześniej a pojawił się albo bo zmianie softu na nowszy lub po zabawach z przyciskami w MMI .Nie mam tego napisu jeżeli jestem w menu CD/TV,wtedy wyświetla w tym miejscu nazwę płyty.
Wie ktoś co to jest i jak to wyłączyć ?
[a6 c6] Napis"pamiec" na FISie
- stifii
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: [a6 c6] Napis"pamiec" na FISie
Oznacza to że stacja radiowa, jest zapisana w pamięci ostatnio odtwarzanych i stamtąd też wybrana. Analogicznie tak jak pisales gdy właczysz CD to będzie napis/opis plyty CD .. A zauważyłeś po zmianie softu bo pewnie wrzuciłeś PL język i dlatego teraz się pokazuje PAMIęć, a wczesniej było MEMORY.Seravok pisze:Jak w temacie.Pojawił się na FISie (czerwonym) miedzy zegarami.Od góry nazwa stacji radiowej a linijkę poniżej napis "Pamiec" Wydaje mi się że nie miałem tego napisu wcześniej a pojawił się albo bo zmianie softu na nowszy lub po zabawach z przyciskami w MMI .Nie mam tego napisu jeżeli jestem w menu CD/TV,wtedy wyświetla w tym miejscu nazwę płyty.
Wie ktoś co to jest i jak to wyłączyć ?
A co doTwojego auta skoro masz z 2004 roku to pewnie masz 224km a nie 233;)
Nie mam teraz dostępu do auta więc nie mogę sprawdzić.Rozumiem że jeżeli wybiorę audycję radiową niezaprogramowaną napis zniknie?stifii pisze:Oznacza to że stacja radiowa, jest zapisana w pamięci ostatnio odtwarzanych i stamtąd też wybrana
Poprzedni właściciel twierdzi że auto było chipowane na 240 koni ale nie jestem pewien czy prawdę mówi wiec zaznaczyłem pośredni wariant mocystifii pisze: A co doTwojego auta skoro masz z 2004 roku to pewnie masz 224km a nie 233;)

[ Dodano: 2010-04-13, 19:41 ]
No i dzisiaj nie sprawdzę.Poszedłem do garażu i okazało się że mam mało paliwa i miejsce napisu zajmuje mi dystrybutor
- stifii
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Myśle, że nie zniknie bo jeśli wybierzesz stacje z tej dolnej listy czyli te wczesniej nieodtwarzane to automatycznie ona wchodzi na górna liste do "PAMIęCI" tudzież "MEMORY":)Seravok pisze: Nie mam teraz dostępu do auta więc nie mogę sprawdzić.Rozumiem że jeżeli wybiorę audycję radiową niezaprogramowaną napis zniknie?
Nie do końca rozumiem tego co piszesz.Możesz to rozwinąć (dolna lista, górna lista- to nic mi nie mówi) Szukam stacji radiowej której nie mam zaprogramowanej w pamięci , np Radio Maryja i słucham jej a napis dalej jeststifii pisze:Myśle, że nie zniknie bo jeśli wybierzesz stacje z tej dolnej listy czyli te wczesniej nieodtwarzane to automatycznie ona wchodzi na górna liste do "PAMIęCI" tudzież "MEMORY":)
- stifii
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
jak wgrywasz nowego softa to wchodzisz w radio i nie masz zadnej stacji widocznej na mmi. zjezdzasz pokretelkiem na dol ekran sie przewija i masz tam stacje wyszukane. jesli ktorąś klikniesz to automatycznie ona przenosi sie na ten pierwszzy ekran czyli wedruje na gore. i jak wybierzesz opcje radio guzikami to wtedy bedziesz mial ta wybrana stacje na liscie. i jest to wlasnie ta pamiec:)Seravok pisze:Nie do końca rozumiem tego co piszesz.Możesz to rozwinąć (dolna lista, górna lista- to nic mi nie mówi) Szukam stacji radiowej której nie mam zaprogramowanej w pamięci , np Radio Maryja i słucham jej a napis dalej jeststifii pisze:Myśle, że nie zniknie bo jeśli wybierzesz stacje z tej dolnej listy czyli te wczesniej nieodtwarzane to automatycznie ona wchodzi na górna liste do "PAMIęCI" tudzież "MEMORY":)