Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Montaz kamery cofania nieoryginalna przerywa obraz

Elektryka
ODPOWIEDZ
Fisichella4
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Montaz kamery cofania nieoryginalna przerywa obraz

Post autor: Fisichella4 » 31 gru 2016, 16:26

itam zakupilem lusterko z monitorem lcd za 99.00zl i osobno kamere za 50zl.podlaczylem zestaw ale jest problem po odpaleniu auta obraz jest wyswietlany a potem zaczyna mrygac i znika...
Taki mam zestaw jak na zdjeciu plus lusterko z lcd http://ultraleds.pl/files/P4190003_clipped_rev_1w.png
Ja podlaczylem to tak: kamera cofania +pod wsteczny -pod rame auta kabel zolty video do lusterka.. i kabel czerwony wystajacy z kabla video dalem tez pod +wstecznego.. nastepnie od lusterka zolty video od kamery, plus pod kabel od lampki podsufitki aa minus nie podpinam bo jak podepne to lusterko nie wyswietla obrazu. No i zostal + od kabla video lacze go z plusem od lusterka... i jak tak mam to obraz byl ale lekko szumial i bylo to zle polaczenje gdyz prad z podsufitki szedl do swiatla cofania i palila sie caly czas... Montowal ktos moze taka kamere i ma jakies sugestie bo czytalem ze duzo ludzi mialo problem ze skaczacym obrazem?? Wiem ze mozna zamontowac oryginalna kamere ale jest zbyt droga powyzej +1k to jest dla mnie niestety za duzo

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja