Moduł haka nieoryginalny audi A6 A6 Combi
Moduł haka nieoryginalny audi A6 A6 Combi
Witam , chcę założyć sobie hak do swojej audi A6 C6 combi, nie mam nieoryginalnie haka ani modułu , chciałem najpierw kupić moduł do haka i vcds odblokować ale nie wiem nawet jak to podłączyć więc znalazłem na allegro hak do audi A6 C6 z modułem który podpina się do lamp i teraz pojawił się problem bo przeciwmgielne oraz wsteczny jest w klapie bagażnika jest jakaś puszka gdzie te kable wszystkie się znajdują? bo prawdę mówiąc nie chce rozbierać całej klapy aby przeciągnąć 2 kable od żarówek a liczę że ktoś wie gdzie te kable wychodzą abym mógł się do nich wpiąć bez rozbierania klapy, wystarczy że będę musiał cały zderzak belkę i boczki w bagażniku ściągać aby hak założyć klapy wolał bym nie ściągać proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez marloztv, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli jeśli chce dwa plusy z wstecznego i przeciwmgielnego muszę ich szukać w module komfortu po prawej stronie w bagażniku no to mi teraz dużo ułatwiło muszę tylko poszukać schematu która to wtyczka ale bardzo dziękuję to dużo mi ułatwiłoyarowsc pisze:całe sterowanie tylnymi lampami idzie przed moduł komfortu - wnęka bagażnika z tyłu po prawej stronie