Witam. Panowie pełen problem z MMI. Wszystko było ok do momentu aż pewnego razu odpalam auto, włącza się ekran startowy MMI i na tym jakby się zawiesiło. Na włączonym zapłonie nie mogę włączyć wogóle nic kompletnie, ekran czarny nie reaguje. Po włączeniu zapłonu wyświetla sie ekran startowy i po tym nic. Zero reakcji. Jakby się zawiesiło. Co mam zrobić w tym wypadku? Czy mogę spróbować z odpięciem akumulatora na chwilę? Czy po odpięciu i podłaczeniu nie trzeba nic ustawiać, nawet w wersji allroad?
Druga sprawa, nie mogłem znaleźć żadnej stacji radiowej. Ani na FM ani żadnej z dwóch pozostałych. Skanuje i przechodzi w kółko przez te same stacje, ręcznie to samo. Czego to może być wina?
Ponadto mam w schowku CD Player, przycisk w nim się nie świeci i nie reaguje. Chciałem włożyć płytę Audio jak jeszcze wszystko hulało natomiast tak jakby tam wogole nie było zasilania. Poradźcie coś.
MMI zawiesiło się
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
nic się nie stanie. jedynie zapali się na żółto kontrolka trakcji, która zgaśnie samoczynnie po przejechaniu kilkudziesięciu metrówKonrad 78 pisze:Ok. Czy po odpięciu akumulatora i ponownym podpięciu nie bedzie żadnych problemów, adaptacji itp? Nawet w wersji allroad? Zadnego kodu do radia podawać nie trzeba?