WItam,
Kupiłem lampy tył do Audi A6C6 na OLX(moje były pęknięte)... Nowe itp .. oryginalne tylko gość który sprzedawał zapomniał dodać że są z USA... Dzisiaj je założyłem i okazało się że kierunkowskaz świeci na czerwono. I moje pytanie brzmi czy da radę przerobić lampe tak aby kierunkowskaz świecił na żółto?Przesyłam film jak podłączyłem lampe. Jestem laikiem w tym temacie.. Bardzo proszę o pomoc:
Link:
Lampy TYL AUDI A6C6 USA...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: olyon86
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Liftback
- Silnik: 3.0 TDI 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Ten temat może Ci pomoże
lampy-tyl-led-sedan-usa-vs-eu-vt44640.htm
lampy-tyl-led-sedan-usa-vs-eu-vt44640.htm
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam
dwa tygodnie temu gość wgrał mi polskie meny do a6 c6 2009 lift wszystko jest ok tylko lampy z tyłu działają na styl usa to znaczy kierunki mrugają na czerwono . koleś sie wymixował ze to nie jego sprawka i nie mogł tego zrobić przy wgrywaniu ,ale podpinał komputer żeby włączyć światła dzienne z tyłu na auto i mógł coś namieszać . Pomoże ktoś jestem z okolic Krakowa , dodam tylko że wcześniej było ok
dwa tygodnie temu gość wgrał mi polskie meny do a6 c6 2009 lift wszystko jest ok tylko lampy z tyłu działają na styl usa to znaczy kierunki mrugają na czerwono . koleś sie wymixował ze to nie jego sprawka i nie mogł tego zrobić przy wgrywaniu ,ale podpinał komputer żeby włączyć światła dzienne z tyłu na auto i mógł coś namieszać . Pomoże ktoś jestem z okolic Krakowa , dodam tylko że wcześniej było ok