Książka telefoniczna android
Książka telefoniczna android
Witam dzis zamontowałem moduł bluetooth wszystko chodzi jak nalezy oprocz jednej rzeczy,
po nacisnieciu przysciku telefonu mam wglad do ksiazki telefonicznej i do polaczen wiec jest ok lecz po wcisnieciu przycisku "NAME" nie mam wczytanych kontaktow. Posiadam Galaxy s4 i kontakty w pamieci telefonu
po nacisnieciu przysciku telefonu mam wglad do ksiazki telefonicznej i do polaczen wiec jest ok lecz po wcisnieciu przycisku "NAME" nie mam wczytanych kontaktow. Posiadam Galaxy s4 i kontakty w pamieci telefonu
Mam obecnie 5150. Ponieważ mam pl menu wiec 5570 nie wrzucam. Przed 5150 miałem jeszcze starszy. Podczas aktualizacji do 5150 nie miałem jeszcze bluetooth wiec zainstalowałem jedynie pierwsza płytę i myślałem ze gdy dorzucę moduł bluetooth to nie będzie chodził bez instalacji tej drugiej płyty. Co tak naprawdę daje instalacja drugiej płyty 5150 z bluetooth?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
NAME to książka autka, jest tam podajże max 100 wpisów, któe sam dodajesz
Obecnie mam sony z5, andrud 5.1.1. MMI 5150 pl -> książka telefonu jest widoczna przez autko.
Jak odpalisz MMI naciśnij TEL, na konsoli auta, następnie daj SETUP i bodajże ostatnia opcja w dół [ kręcimy kółeczkiem ] powinna być opcja pokazuj kontakty
SIM
Telefon
SIM+Tel
Obecnie mam sony z5, andrud 5.1.1. MMI 5150 pl -> książka telefonu jest widoczna przez autko.
Jak odpalisz MMI naciśnij TEL, na konsoli auta, następnie daj SETUP i bodajże ostatnia opcja w dół [ kręcimy kółeczkiem ] powinna być opcja pokazuj kontakty
SIM
Telefon
SIM+Tel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Mała korekta. Ciut sie pobawiłem tym menu Telefon i Name
W NAME mamy 150 wpisów.
Jak mamy sparowany telefon, dajemy na NAME, następnie przycisk funkcyjny [ lewy górny ] IMPORT, i jeśli tam widzimy naszą książkę telefoniczną z telefonu wybieramy import wszystkie kontakty.
Cieszymy się kontaktami, które będą już zapisane w NAME
Zapewne niektórzy nie będą mogli tego dokonać ze względu na rodzaj telefonu, blutoo, wer androida.
W NAME mamy 150 wpisów.
Jak mamy sparowany telefon, dajemy na NAME, następnie przycisk funkcyjny [ lewy górny ] IMPORT, i jeśli tam widzimy naszą książkę telefoniczną z telefonu wybieramy import wszystkie kontakty.
Cieszymy się kontaktami, które będą już zapisane w NAME
Zapewne niektórzy nie będą mogli tego dokonać ze względu na rodzaj telefonu, blutoo, wer androida.