kamera cofania
-
- Forum Audi A6 / A7
kamera cofania
Witam Czy jest ktoś kto kroczek po kroczku napisze poprowadzi da wskazówki jak gdzie wpiac unit kamery cofania.. ? Moje MMI to 3 high Jak sie koduje przypisuje ja w VCDS ? Nie jest to ori kamera Mam blende z kamera i unit ktory powinien dzialac... Obraz z kamery wskakuje zdublowany na ekranie gdy jest ustawione przekazywanie obrazu na unicie z zarowki swiatla wstecznego i to tylko na chwile bo chyba niestabilne napiecie zakloca po chwili obraz.. Inne mozliwe podlaczenie to wpiecie w can jak producent dał instrukcje ale tez nie ma nic.. Trzeba nowe urzadzenie zapisac za pomoca VCDS ? Czy umie ktos pomoc bo troche magii w gtym calym programowaniu 07 gateway 19 itd Prosze
rafi1703
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
ostatnio próbowałem taki "unit ryżowy" podpiąć i skonfigurować w Superbie 2014r., pod Columbusa. mimo zapewnień sprzedającego, iż powinien działać, nie zadziałał. przysłał drugi, bo stwierdził, że może uszkodzony......... i sytuacja taka sama. jednak Superb jeździ nadal bez kamery. "ryż" nie gada z Columbusem
-
- Forum Audi A6 / A7
Ale moja kamera nie jest ori I nie widze opcji podlaczyc jej do niebieskiej wtyczki Producent pisze mi ze podlaczyc musze pod can high i low ale kolory sie nie zgadzajawiec podlaczylem pod piny ktore okreslil i tez nie dziala Czy wie ktos z Was moze ktore to piny z low i high can musze uzyc Ta wtyczka przeciez po wlozeniu w te gniazdo spina niemal wszystkie piny chyba do 7 wiec co za roznica czy 1 2 3 4 itd bo Aj popierniczone to wszystko
rafi1703
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Hey, jeśli chcesz się podłączyć pod CAN to możesz zajrzeć do mojego tematu: klimatronik-podlaczenie-can-vt89982.htm również podpinałem układ który łączył się przez CAN po to, żeby pobierać informacje o wrzuceniu biegu wstecznego
-
- Forum Audi A6 / A7