Jasno różowa poświata w lewej lampie bixenon
Jasno różowa poświata w lewej lampie bixenon
Witam,
Godzinę temu zauważyłem, że zmieniła mi się barwa światła w lewej lampie w bixenon, czym to jest spowodowane? Co należy zrobić? Czy wymieniać obie żarniki?
Godzinę temu zauważyłem, że zmieniła mi się barwa światła w lewej lampie w bixenon, czym to jest spowodowane? Co należy zrobić? Czy wymieniać obie żarniki?
S-Line
radziu86 pisze:Dzięki, mam dylemat czy brać Philips X-tremeVision 5000k czy Philips Xenon WhiteVision 5000k
Osobiście jezdze na x-treme vision i jestem mega zadowolony. Nie tyle z barwy co z ilości światła. Przy czym projektory bi xenon mam w idealnym stanie. Tutaj filmik jak to wygląda. Moze jakos Ci rozjasni sprawe

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 AQD 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Brakuje mi takiego rownego odciecia. Mega dobrze to wyglada.HiRide pisze:Moze jakos Ci rozjasni sprawe .
Auto masz przed liftem patrzac na profil radziu86, wiec zarowki d2s. Poczytaj sobie troche w necie zanim kupisz. Nie warto oszczedzac moim zdaniem. Warto tez jest soczewki wyczyścic/wymienic na chromowe (nowe) jesli masz lampy na zewnątrz. Zrobisz i masz piekne swiatlo i spokój na dlugi czas.
Mody:
HBA
Lane assist
Klapa z pilota
Kodowania zegarow
VZE w trakcie
I cos bym pewnie jeszcze znalazl:)
HBA
Lane assist
Klapa z pilota
Kodowania zegarow
VZE w trakcie
I cos bym pewnie jeszcze znalazl:)
maniocek No dokładnie Bosma 6000k ja u siebie mam D2S, Ty możesz mieć chyba inny typ... poszperaj w sieci a znajdziesz i ceny. Jeżeli padną mi Bosmy to założę Philipsa bądź Osram póki co są założone Bosma i bardzo dobrze oświetla drogę, czekam na kolejne testy na zmianę warunków atmosferycznych jak będzie świecić.
Przed (lewy żarnik zmienił barwę)
Po
![Obrazek]()
Innym razem może zrobię lepsze ujęcie.
Przed (lewy żarnik zmienił barwę)
Po
Innym razem może zrobię lepsze ujęcie.
S-Line