pzdr
Kolego możesz czytać te moje posty z niedowierzaniem , ale ostrzegam Cię że wszystkie moje przemyślenia są poparte pewną wiedzą i scenariuszami napisanymi przez życie.sim0n pisze:lepsze fury niz a6 wiec jak ktos by mial sie bawic w cos takiego to juz by dawno lepsze fury znikaly z ulic, poza tym po takiej akcji w/w firma bylaby jako pierwsza na liscie do sprawdzenia(poza tym to zbyt powazna i duza firma zeby taki cyrk robic),
Ty oceniasz moje posty jako zbędne a ja Twój temat jako niepotrzebny..sim0n pisze:zamiast pisac 3 zbedne posty mogles sie wypowiedziec na temat alarmu bo jak pisalem zalezalo mi na czasie i pomocy nie uzyskalem
Jakaś CHORA kwota, ode mnie elektryk weźmie za Tytana 600zł z założeniem... czujniki wnętrza masz w standardzie, a czujnik położenia to około 60zł + dogadać się z założeniem, pewnie nie wziął by więcej nawet tylko potraktował jako całośćsim0n pisze:Cena z montazem w granicach 1000-1100 zl z czujnikami polozenia i wnetrza. [...] Seo Perfect CAN czy Tytan DS400 CAN ?