Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Halogeny błąd

Elektryka
ODPOWIEDZ
marloztv
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Halogeny błąd

Post autor: marloztv » 10 paź 2019, 18:06

Witam wszystkich , potrzebuje pomocy z błędem spalonych żarówek zacznę od początku :
kupiłem samochód parę miesięcy temu nie było żadnego problemu lecz drażnił mnie żółty kolor światła halogenów przy Coming Home/Leaving Home wiec kupiłem żarówki h7 ledowe założyłem i od razu na dzień doby wkładam kluczyk i wyświetla mi że mam 2 halogeny spalone mimo że świecą normalnie ale dobra mój bład bo zamówiłem bez ledy bez canbus poprawiłem błąd kupiłem kolejny zestaw h7 tym razem z canbus zamontowałem do samochodu i dalej to samo kluczyk w stacyjkę i pisze ze 2 halogeny spalone mimo ze świecą jeździłem tak miesiąc i denerwował mnie ten komunikat bo piszczał przy odpalaniu wiec założyłem te oryginalne żółte h7 te same co zdemontowałem i tu mam problem bo gdy jest windo na dworze wkładam kluczyk 0 błędu włączę halogeny świeca sie całą drogę 0 błędu lecz gdy otworze samochód w nocy i włączy sie ta opcja Coming Home/Leaving Home to od razu gdy włączę kluczyk do stacyjki pisze mi ze 2 halogeny mam spalone mimo ze dalej świecą lub np ostatnio wracałem autostradą wieczorem gdy wsiadłem do samochodu było widno wiec 0 błędu świeciły sie dzienne jechałem autostrada z 2h i ciemno sie zaczynało robić wiec samochód sam zmienił światła z dziennych na mijania i od razu bład spalonych halogenów

Prosze o pomoc co to może być ? cos popsułem wkładając ledy ? wcześniej tak nie było a nic nie robiłem z instalacją tylko żarówki wymieniałem jest może jakiś sposób mam tez program VCDS może da sie to jakoś wyłączyć ?
Dodam że posiadam samochód Audi A6 C6 2007r i niestety dla VCDS nie ma tam dużo możliwości bo większość nie ma kodowania długiego jak ktoś sie orientuje co to może być prosze o pomoc Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
tomnik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomasz
Rocznik: 2009
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.7TDI CANA 190KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: tomnik » 10 paź 2019, 20:31

marloztv pisze:zacznę od początku
Zacznij od poprawienia tego słowotoku - użyj znaków interpunkcyjnych (tłumaczę : kropki, przecinki).
Miej szacunek dla czytających.
Dedykowane Moduły LED oświetlenia wnętrza-niezawodne/bezawaryjne Kontakt : PW/Mail prolumo@yahoo.com

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja