Witam,
Potrzebuje podpiac sie pod plus w audi a6. Jako ze akumulator mam z tylu a nie chce prowadzic kabli przez caly samochod potrzebuje znalezc zrudlo napiecie gdzies w okolicach silnika.Potrzebne mi to jest do podlaczenie swiatel dziennych tak by automatyczne wlaczanie i wylacznie ktore jest juz wbudowane dzialalo.
Pozdro
Nazywaj poprawnie tematy zgodnie z Regulaminem stosując tagi!
Poprawiłem!
[A6 C6] Gdzie znalezc "plus" pod maska?
[A6 C6] Gdzie znalezc "plus" pod maska?
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 18:24 przez lfc, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
witam
Z lewej strony jest maskownica podszybia pod nia jest obudowa bezpieczników zakrecona piecioma srubkami torx 25 lub 30 nie pamietam
tam w niej sie podepniesz pod plus <mikołaj> A z tamtąd juz nie daleko [około 50cm]do sterownika swiateł i tam mozna sobie znalezc co potrzeba :lol:
Moim zdaniem najlepiej zeby było bezpiecznie i ładnie :roll:
pozdro
Z lewej strony jest maskownica podszybia pod nia jest obudowa bezpieczników zakrecona piecioma srubkami torx 25 lub 30 nie pamietam

pozdro
dziekuje za odpowiedz,
Mozesz mi poradzic jak tam sie dostane to jak mam sie tam podpiac pod plus. Sory jezeli pytanie jest dosc amatorskie ale z elektryka w samochodzie to najlepszy nie jestem.
Pozdro
Mozesz mi poradzic jak tam sie dostane to jak mam sie tam podpiac pod plus. Sory jezeli pytanie jest dosc amatorskie ale z elektryka w samochodzie to najlepszy nie jestem.
Pozdro
slaby pisze:witam
Z lewej strony jest maskownica podszybia pod nia jest obudowa bezpieczników zakrecona piecioma srubkami torx 25 lub 30 nie pamietamtam w niej sie podepniesz pod plus <mikołaj> A z tamtąd juz nie daleko [około 50cm]do sterownika swiateł i tam mozna sobie znalezc co potrzeba :lol:
pozdro
Dostaniesz sie tam po przez zdjęcie tej czarnej pokrywki,lfc pisze:dziekuje za odpowiedz,
Pozdroslaby pisze:witam
Z lewej strony jest maskownica podszybia pod nia jest obudowa bezpieczników zakrecona piecioma srubkami torx 25 lub 30 nie pamietamtam w niej sie podepniesz pod plus <mikołaj> A z tamtąd juz nie daleko [około 50cm]do sterownika swiateł i tam mozna sobie znalezc co potrzeba :lol:
pozdro
prubówka do reki i znajdziesz tam plus po zapłonie i bez zapłonu :mrgreen:
pozdro
Jest RS7 Plus PERFOR 4.0 V8 TFSI
Myslałem,że chodzi bardziej profesjonalne uzyzkanie takzwanego plusa :mrgreen:Dirty pisze:Panowie pod maską jest i plus i minus poprowadzony a takie metody pozwólcie, że przemilczę :mrgreen:slaby pisze:Z lewej strony jest maskownica podszybia pod nia jest obudowa bezpieczników zakrecona piecioma srubkami torx 25 lub 30 nie pamietamtam w niej sie podepniesz pod plus
Gdyby ktoś nie wierzył lub nie wiedział jak wygląda instrukcja :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Ten zacisk co pokazałes na skanach z instrukcji ,prakrtycznie nie ma żadnego zabezpieczenia ped zwarciem

Jest RS7 Plus PERFOR 4.0 V8 TFSI