[ A6 C6] Czujniki/Poziomowanie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi Iwo
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[ A6 C6] Czujniki/Poziomowanie
Panowie byłem dziś u elektryka żeby zamontował mi czujniki poziomowania bi xenon powiedział ze nie wie jak zamontować drugie ramie czujnika nie wie gdzie to do karoserii przymocować.Może mi ktoś powiedzieć gdzie się to montuje ? Ewentualnie jeżeli ktoś to robił sam a jest z okolic mazowieckie/świętokrzyskie mógłby mi pomóc to zamontować odwdzięczę się na pewno 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi Iwo
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
Aha rozumiem. To był już drugi elektryk który powiedział że nie wie jak podłączyć drugie ramie czujnika. Cytat: Gdybym widział jak to jest założone w innej audi to bym zrobił. Tak to każdy potrafi założyć ehh
[ Dodano: 2011-04-19, 18:50 ]
Ponawiam temat :P
Panowie ma ktoś jakieś schematy + zdjęcia jak podłączyć te czujniki + moduł pod bi xenon + przewody do lamp gdyż już drugi elektryk powiedział że się nie podejmuje takich rzeczy
No chyba ze ktoś z klubowiczów mi pomoże to zamontować myślę ze to góra 3 godziny roboty no oczywiście zapłacę za pomoc 

[ Dodano: 2011-04-19, 18:50 ]
Ponawiam temat :P
Panowie ma ktoś jakieś schematy + zdjęcia jak podłączyć te czujniki + moduł pod bi xenon + przewody do lamp gdyż już drugi elektryk powiedział że się nie podejmuje takich rzeczy

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic