Coming/Leaving Home
Coming/Leaving Home
Witam!
Mam do was takie pytanie na jakieś to zasadzie w końcu działają te funkcje ?
Mam do was takie pytanie na jakieś to zasadzie w końcu działają te funkcje ?
-
- Forum Audi A6 / A7
oświetla drogę do domu (coming home) gdy wysiadamy z auta
lub drogę do auta gdy otwieramy z pilota (leaving home)... w nocy lub miejscu zaciemnionym np. podziemny słabo oświetlony garaż.
funkcja dzięki czujnikowi zmierzchu załączana jest tylko gdy układ wykryje żądaną ciemność. czas oświetlenia można w pewnym zakresie regulować z poziomu VAG.
lub drogę do auta gdy otwieramy z pilota (leaving home)... w nocy lub miejscu zaciemnionym np. podziemny słabo oświetlony garaż.
funkcja dzięki czujnikowi zmierzchu załączana jest tylko gdy układ wykryje żądaną ciemność. czas oświetlenia można w pewnym zakresie regulować z poziomu VAG.
Hiszpania jest piękna....szkoda że tak daleko
Ok a jesteś w stanie odpowiedzieć mi na dwa pytanie zwiazane z tym orientujesz się może lepiej na temat tego oświetlenia ?
Mój problem wygląda tak że jak otwieram auto z kluczyka to wszystkie światła ładnie się zapalają jak wysiadam to jest tak samo do czasu aż nie zamknę auta z kluczyka wtedy zaraz po sekundzie wszystko gaśnie a przecież chyba powinno świecić jeszcze przez jakiś tam określony czas prawda ?
Mój problem wygląda tak że jak otwieram auto z kluczyka to wszystkie światła ładnie się zapalają jak wysiadam to jest tak samo do czasu aż nie zamknę auta z kluczyka wtedy zaraz po sekundzie wszystko gaśnie a przecież chyba powinno świecić jeszcze przez jakiś tam określony czas prawda ?
czy to znaczy, że jeśli mam przełącznik od świateł na 0, to te funcje działać nie powinny?stinger pisze:A masz światła w pozycji auto? [url=http://images42.fotosik.pl/656/ac5c81b8daefd8f6m.jpg]Obrazek[/URL]
U mnie czy na 0 czy na AUTO działają, chociaż zauważyłem, że na AUTO nie zawsze działa leaving home. Jak drugi raz nacisnę otwieranie na pilocie, to wtedy się zapalają. Macie jakieś pomysły dlaczego tak?
Pozdrawiam,
Krzysiek
Krzysiek