Brak możliwości odczytu sekcji 07 - Control Head Front
Brak możliwości odczytu sekcji 07 - Control Head Front
Witam,
Po podłączeniu VAG-a i próbie odczytu danych systemowych sekcji 07 - Control Head Front, odczyt wiesza się i Nie dochodzi do końca. Nie można zrobić nic. Nie odczytuje jakby sterownika.
Dzięki za jakiekolwiek info, co to może być
Grzegorz
Po podłączeniu VAG-a i próbie odczytu danych systemowych sekcji 07 - Control Head Front, odczyt wiesza się i Nie dochodzi do końca. Nie można zrobić nic. Nie odczytuje jakby sterownika.
Dzięki za jakiekolwiek info, co to może być
Grzegorz
To jest to:bendzji pisze:No tak cos kojarzę - spróbuj
Jak to nie zadziala to może coś powoduje problemy z komunikacją ( np.jakis moduł podpięty pod swiatlowód ) a tak w ogóle to jakim kablem to robisz moźe tu jest problem....
https://allegro.pl/oferta/profesjonalny ... e=facebook
Viakken. Pomogłem już kilku znajomym w losowaniu / adaptacji do VW Passata i m.in. Audi A4B6. U mnie łączy się bez problemu z A4 B5 z '99 i obecnie z ową A6 C6. Nie miałem problemów z połączeniem nigdy. Tu, dopiero pierwszy raz.
Tak. Połączył się i pokazał dane. Zupełnie inaczej niż przy 07, gdzie zawiesza się przy właśnie,odczycie.bendzji pisze:Ale polaczyl sie? Pokazalo numer sterownika?
[ Dodano: 2020-03-10, 18:48 ]
A co ty chcesz zrobić w ogóle?
Chcę aktywować przyciski na kierownicy multimedialnej. Mam je, ale nie działają od początku. Mam zrobione kodowanie w 16 (kierownica) ale wiem że trzeba zrobić to jeszcze adaptacją, właśnie w 07. Tylko tam sie nie mogę dostać.