Potrzebuje troche pomocy w sprawie alarmu. Wiem, ze juz padaly podobne pytania ale jak moge sprawdzic czy mam alarm? Probowalem juz sposob z otwartym oknem i po zamknieciu auta z pilota nie mam mozliwosci otworzenia samochodu od srodka. Mam mala, czerwona diode na drzwiach ktora mryga po zamknieciu samochodu ktora symbolizuje byc moze obecnosc alarmu ale nie mam pojecia jak moge to sprawdzic. Druga sprawa to czy jest mozliwosc pobrania instrukcji obslugi alarmu? Kupilem samochod 2 miesiace temu a dopiero wczoraj kumpel bawiac sie pilotem odkryl, ze moge zamknac wszystkie okna pilotem. Zamknal samochod z pilota a potem nacisnal ten sam przycisk drugi raz i w tym momencie wszystkie otwarte okna sie zamknely co mnie bardzo milo zaskoczylo

I jeszcze dwa pytania na koniec nie zwiazane z alarmem... gdzie w samochodzie znajduje sie trojkat ostrzegawczy? I gdzie powinienem szukac gasnicy? W instrukcji obslugi jest napisane, ze w nogach przedniego pasazera ale tam nic nie ma. Kupilem auto w Szwecji wiec moze nie ma tu obowiazku posiadania gasnicy :?: Auto kupilem w salonie.
Dziekuje bardzo za pomoc