Cześć
Jeżeli temat jest w złym dziale to z góry przepraszam.
Mam pytanie odnośnie takie adptera pod telefon z USB do podłokietnika o nr. 4G0051435C
( tutaj losowy link: ) mianowicie:
1. Czy to urządzenie jest jako zamiennik połączenia przez bluetooth? Wsiadam sobie do samochodu podłączam przez kabel usb telefon do adaptera i mogę rozmawiać nie włączjąc bluetooth w telefonie ?
2 Czy gdy podłączę do adaptera przez kabel telefon to mogę również słychać muzyki którą mam na telefonie ?
3 I wreszcie Czy taki adapter jest jednocześnie wzmacniaczem sygnału GSM?
Jak by to było potrzebne to w samochodzie mam MMI 3G HIGH, Audi A6 C6 z 2011 roku
Adapter GSM uniwersalny z usb jak działa?
- tomnik
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI CANA 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
W opisie - "For the use of phone calls only (does not play music)."Majkel007 pisze:2 Czy gdy podłączę do adaptera przez kabel telefon to mogę również słychać muzyki którą mam na telefonie ?
Tylko do połączeń telefonicznych. Nie do odtwarzania muzyki.
Dedykowane Moduły LED oświetlenia wnętrza-niezawodne/bezawaryjne Kontakt : PW/Mail prolumo@yahoo.com
Dzięki kolego bardzo za odpowiedź.tomnik pisze:W opisie - "For the use of phone calls only (does not play music)."Majkel007 pisze:2 Czy gdy podłączę do adaptera przez kabel telefon to mogę również słychać muzyki którą mam na telefonie ?
Tylko do połączeń telefonicznych. Nie do odtwarzania muzyki.
Bo miałem taką jazdę, że dzwoniłem do ASO. Z ASO dali mi numer do dealera, następnie na dział z częściami mnie przełączyli. Chlop powiedział, że pierwszy raz na oczy widzi takie urządzenie xD a nie wiesz czy to wzmacnia sygnał GSM ?