Witam
Nie dawno moja ciotka sprowadziła sobie Audi A6 z 2008 roku, ale poskarżyła się pewną opcją, która polega na tym, iż kiedy samochód zgasimy musimy wysiąść z auta, zamknąć samochód po czym otworzyć by znów odpalił. I pytanie czy to jest taka funkcja w tym samochodzie? Czy po prostu jakiś błąd? Bo nie widzi mi się by była przydatna, gdyż jak np. samochód nam zgaśnie na rondzie to muszę wyjść z niego zamknąć go i ponownie otworzyć by odpalil:/ Po czym za mną będzie robił się już korek i mnóstwo hałasu od klaksonów niecierpliwych kierowców...
Jeżeli jest ktoś kto mógłby mi wytłumaczyć to i ewentualnie to zmienić będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
[ A6 C6] Aby odpalić po zgaszeniu trzeba zamknąć auto
Oczywiście, gdybym to ja był posiadaczem takiego cuda bym się przedstawił, tak nie wiem co mam napisać, że mam ciotkę co ma takie Audi??
Po prostu poprosiła mnie bym sie coś na ten temat dowiedział, czy da się to jakoś wyłączyć i czy ktoś wie jak lub jak się taka komenda/opcja nazywa w języku niemieckim (coś w stylu ukrytych opcji).
Naprawdę poszukuję pomocy tylko w imieniu ciotki.
Pozdrawiam pomagających:)
Po prostu poprosiła mnie bym sie coś na ten temat dowiedział, czy da się to jakoś wyłączyć i czy ktoś wie jak lub jak się taka komenda/opcja nazywa w języku niemieckim (coś w stylu ukrytych opcji).
Naprawdę poszukuję pomocy tylko w imieniu ciotki.
Pozdrawiam pomagających:)