[A6 C5] zamek centralny - jaki numer katalogowy ?
[A6 C5] zamek centralny - jaki numer katalogowy ?
Wymiana mikro przełączników w drzwiach na dłuższą mete nie zdaje egzaminu.
Trzeba mi wymienić zamek i stąd pytanie.
Zamek o jakim numerze katalogowym będzie pasował do mojego auta ?
Samochód jak w profilu, rok 98/99. Gdyby była potrzeba na PW podam numer VIN i ID zamówienia.
Trzeba mi wymienić zamek i stąd pytanie.
Zamek o jakim numerze katalogowym będzie pasował do mojego auta ?
Samochód jak w profilu, rok 98/99. Gdyby była potrzeba na PW podam numer VIN i ID zamówienia.
Masz racje trzeba wymienic caly zamek, nie wiem czemu Ci potrzeba nr jak wymienilem lewa przod i zadzwonilem tylko do ASO podalem nr VIN i zamowilem podeszedl jak z tego auta :-D
teraz mam zamiar wymienic przod od kierowcy do sie przycina a zima idzie wiec trzeba sobie oszczedzic troche nerwow :-D
zadzwon do ASO i zamow - to proste
teraz mam zamiar wymienic przod od kierowcy do sie przycina a zima idzie wiec trzeba sobie oszczedzic troche nerwow :-D
zadzwon do ASO i zamow - to proste

Jest > Allroad C5 2,5 TDI BAU 180KM
Było > A6 C5 2.5 TDI AFB 150KM
Było > A6 C5 2.5 TDI AFB 150KM
Zadzwonić do ASO i kupić zamek za co najmniej 400 pln to proste.
Jak będę zmuszony tyle zapłacić to zapłacę i tak zrobię.
Póki co znalazłem sprzedawce, który twierdzi, że zamek ma numer 401 837 015.
Numer jest umieszczony na ori pudełku. I nie zgadza się z tym podanym przez 4r3k
4r3k
podeślij mi ten plik na maila
nie wiem jak go ściągnąć
Jak będę zmuszony tyle zapłacić to zapłacę i tak zrobię.
Póki co znalazłem sprzedawce, który twierdzi, że zamek ma numer 401 837 015.
Numer jest umieszczony na ori pudełku. I nie zgadza się z tym podanym przez 4r3k
4r3k
podeślij mi ten plik na maila
nie wiem jak go ściągnąć
Ostatnio zmieniony 03 paź 2010, 16:48 przez pancurski, łącznie zmieniany 1 raz.
4r3k
Dzięki za podesłanie pliku. Co do numeru to zadzwonię jutro do ASO.
Chociaż nie wiem czy będą skłonni podać mi numer katalogowy, żeby zaspokoić moją ciekawość.
Masz jakieś źródło potwierdzające, że 401 pasuje od roku 2002 ? Jeśli to prawda, to sprzedawca nieźle wkręca.
[ Dodano: 2010-10-04, 10:05 ]
Ciekawa sprawa z tym numerem. Właśnie sprawdziłem w Etce.
Gdy szukam części po numerze, to 4B1 837 015 nie wyrzuca żadnych wyników tylko informację, że numer ten nie został znaleziony w grupie podstawowej. Zaś numer 401 837 O15 jest znajdowany jako zamek drzwi z wyłącznikiem drzwiowym.
Ale to jeszcze nic, gdy szukam części po nazwie "zamek" znajduje zamek z wyłącznikiem drzwiowym i podaje numer......4B1 837 015.
Dzięki za podesłanie pliku. Co do numeru to zadzwonię jutro do ASO.
Chociaż nie wiem czy będą skłonni podać mi numer katalogowy, żeby zaspokoić moją ciekawość.
Masz jakieś źródło potwierdzające, że 401 pasuje od roku 2002 ? Jeśli to prawda, to sprzedawca nieźle wkręca.
[ Dodano: 2010-10-04, 10:05 ]
Ciekawa sprawa z tym numerem. Właśnie sprawdziłem w Etce.
Gdy szukam części po numerze, to 4B1 837 015 nie wyrzuca żadnych wyników tylko informację, że numer ten nie został znaleziony w grupie podstawowej. Zaś numer 401 837 O15 jest znajdowany jako zamek drzwi z wyłącznikiem drzwiowym.
Ale to jeszcze nic, gdy szukam części po nazwie "zamek" znajduje zamek z wyłącznikiem drzwiowym i podaje numer......4B1 837 015.