[a6 c5 avant] xenony
- eldo
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.2 137KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Warning Canceller- tzw. oszukiwacz, czyli zestaw resetorów samochodowych w których po zamontowaniu zestawu xenonowego występują problemy z elektroniką samochodu (komputerem, moduł komfort).wojtass pisze:Kuma, do czego antyzakłucacz ? do xenonów nie bardzo rozumiem jest coś takiego ?
Niweluje problemy błędu "brak żarówek" "przepalone żarówki" i innych komunikatów komputera
może to pomorze ? koszt ok. 90pln /szt
Osobiście zastanawiam sie nad TYM ZESTAWEM wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu

Była: A6/C4 - A6/C5 2,5TDI 150ps Quattro 1999r https://a6klub.pl
Jest: VW Passat B6 Hightline 2,0TDI 192ps 410nm DSG MOCCA Dynaudio MFD2 DVD . . .
Jest: VW Passat B6 Hightline 2,0TDI 192ps 410nm DSG MOCCA Dynaudio MFD2 DVD . . .
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
eldo, ale jak to o czym Ty piszesz, o tym tzw oszukiwaczu, miałoby pomóc w zakłuceniach w radiu czy w cb tam sa szumy i to jest spowodowane dawaniem przez przetwornice prądu zmiennego
żeby było coś takiego może to i by pomogło
eldo pisze:problemy z elektroniką samochodu (komputerem, moduł komfort).
Niweluje problemy błędu "brak żarówek" "przepalone żarówki" i innych komunikatów komputera
żeby było coś takiego może to i by pomogło
jak już kupisz i zamątujesz ten zestaw daj żnać czy nie ma zakłuceń w cb bo one są uciążliwe i jesli nic nie bedzie warto kupić nawet za tą ceneeldo pisze:Osobiście zastanawiam sie nad TYM ZESTAWEM wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu