Witam, nie znalazłem podobnego tematu przez wyszukiwarkę wiec zakładam nowy.
W mojej Audi padły dwie czujki od parktronika. Rozebrałem auto i na czujkach widnieje nr 4B0919275. Na Allegro jest ich stosunkowo mało, więcej czujek ma dopiski A lub jakieś inne kodowania.
Czy muszę kupić o identycznym numerze czy bedą pasowały identyczne z wyglądu ale o innych numerach?
Wymiana czujników parkowania
Wymiana czujników parkowania
Seat Leon M1 1.9 TDI 90 psi --> 120 psi
Audi A6 C5 2.4 165 psi
Audi A6 C5 2.4 165 psi
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
Muszą być prostopadłe - te o numerze 4B0919275 są prostapadłe ale nie malowane , te z końcówką A np. są tez prostopadłe ale już zagruntowane i przygotowane pod malowanie ( jak machniesz w czarny mat to się nie powinny odróżniać
Inne numery jak zauważysz są skośne lub proste i do malowania , ale mają też inny front ( bez tego trapeziku )
Inne numery jak zauważysz są skośne lub proste i do malowania , ale mają też inny front ( bez tego trapeziku )
OK. Dzięki za odpowiedz. Ale poza innym wyglądem czy kolorem bedą pasowały czy różnią sie bardziej od siebie. Bo możliwe ze będę miał w dobrej cenie czarne z okrągłym frontem i skośna końcówka. A w tedy bym wymienił wszystkie cztery. Pisze z telefonu przepraszam za błędy.
Seat Leon M1 1.9 TDI 90 psi --> 120 psi
Audi A6 C5 2.4 165 psi
Audi A6 C5 2.4 165 psi