Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Wskaźnik poziomu paliwa i ledwo podświetlone zegary

Elektryka
ODPOWIEDZ
dzuma272727
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Wskaźnik poziomu paliwa i ledwo podświetlone zegary

Post autor: dzuma272727 » 22 lip 2015, 20:39

Witam ,
Mam problem : od tak - nagle , odpalam auto i patrze wskazówka paliwa leży - ilość do przejechania km 0, w baku ponad 3/4 paliwa .Myślałem , że wina leży od strony pływaka , ale wątpię , bo ostatnio zmieniałem pompę paliwa i wszystko tam grało. Wieczorem dopiero dostrzegłem , że zegary ledwo co się podświetlają i nie reagują na pokrętło, podświetlenie deski tak samo świeci jak zegarów ledwo co. Mechanik u którego mam auto coś tam polutował i podświetlenie deski zaczęło się normalnie świecić tyle że nie reagowało na regulator podświetlenia bo mówił że coś było potopione, mówi mi dziś że do wymiany mam zegary i że coś tam od regulatora podświetlenia jest w zegarach i dla tego one nie działa ile w tym prawdy? Bo wolałbym aby on mi poszukał jakiś używek niż sam bym miał kupić i potem w razie w bawił się w odsyłanie. A jak coś to z każdej wersji silnikowej się różnią i czy mam tylko szukać do 1.8t z 98r?. Kilka razy przy odpalaniu wskazówka się normalnie podnosi i zegary też świecą i zaraz znowu nic nie ma. Nie wiem nie idzie z tym nic zrobić żeby potem te nowe zegary też tak nie skończyły.
dzuma

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja