Witam posiadam audi a6 2,5 tdi 150 koni tiptronik avant . Problem jaki posiadam to czujnik sensor jaki widac na zdieciu . Pierwsze z mojej strony pytanie od czego to jest czujnik . Drugie moje pytanie czy ma on jakies znaczenie z maska bo gdy uruchamiam samochod pokazuje sie to wlasnie gdy jednak zas otworze i zamkne maske problem znika i na wyswietlaczu pokazuje sie wszystko ok ? . Wskaznik oleju czujnika oleju nie podnosi sie to moze byc przyczyna ? ale co ma maska do tego ? . Czekam na sugestie porady co kolwiek . z gory dziekuje
Uzywaj tagow i przywitaj sie w dziale powitan
[C5 2,5 TDi] Sensor dziwny problem
-
- Forum Audi A6 / A7
[C5 2,5 TDi] Sensor dziwny problem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2008, 14:13 przez szwagierro, łącznie zmieniany 2 razy.
- mariomagda
- Forum Audi A6 / A7
Re: [C5 2,5 TDi] Sensor dziwny problem
[quote="szwagierro"]Witam posiadam audi a6 2,5 tdi 150 koni tiptronik avant . Problem jaki posiadam to czujnik sensor jaki widac na zdieciu . Pierwsze z mojej strony pytanie od czego to jest czujnik . Drugie moje pytanie czy ma on jakies znaczenie z maska bo gdy uruchamiam samochod pokazuje sie to wlasnie gdy jednak zas otworze i zamkne maske problem znika i na wyswietlaczu pokazuje sie wszystko ok ? . Wskaznik oleju czujnika oleju nie podnosi sie to moze byc przyczyna ? ale co ma maska do tego ? . Czekam na sugestie porady co kolwiek . z gory dziekuje
Witam. posiadam ten sam problem, jezeli poradziles sobie z tym to prosze o pomoc
Witam. posiadam ten sam problem, jezeli poradziles sobie z tym to prosze o pomoc