[ a6 c5 2.5 tdi ] schemat i spis bezpiecznikow
[ a6 c5 2.5 tdi ] schemat i spis bezpiecznikow
witam.interesuje mnie opis wszystkich bezpiecznikow znajdujacych sie pod kierownica-jeden z tych duzych bezpiecznikow znajdujacych sie na samym dole zaczyna "cykac"-nie wiem od czego on jest i co moze to oznaczac-prosze o pomoc-z gory dziekuje
POZDRAWIAM-MARCIN
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Może to przekaźnik a nie bezpiecznik- wtedy jest OK ma cykać kiedy zadziała. :-P
Zrób zdjęcie z bliska albo opisz coś więcej: kiedy cyka i jaki ma numer. Coś może doradzimy
A opis bezpieczników jest na forum. Skorzystaj z szukajki :idea:
OK masz gotowca: a6-c5wykaz-bezpiecznikow-vt2537.htm
Zrób zdjęcie z bliska albo opisz coś więcej: kiedy cyka i jaki ma numer. Coś może doradzimy
A opis bezpieczników jest na forum. Skorzystaj z szukajki :idea:
OK masz gotowca: a6-c5wykaz-bezpiecznikow-vt2537.htm
-
- Forum Audi A6 / A7
[a6 c5 2,5 tdi]
pozwolicie, że się podepnę by nie stwarzać nowego tematu, a temat "Cykania" jest mi bliski:)
wydaje mi się, że wysiada jakiś przekaźnik.
zaczęło się któregoś dnia pięknego, gdy włączyłem migacz, wyłączyłem a cykanie migacza pozostało... Teraz sobie to "cykanie" (czyli zakładam, że przekaźnik od migacza) szaleje jak chce, pocykuje jak mu sie podoba, choć gdy włączę migacz działa prawidłowo...
Pomoglibyście mi ten przekaźnik zlokalizować? Bo zakładam, że vagiem tego nie naprawię...
pozdrawiam
wydaje mi się, że wysiada jakiś przekaźnik.
zaczęło się któregoś dnia pięknego, gdy włączyłem migacz, wyłączyłem a cykanie migacza pozostało... Teraz sobie to "cykanie" (czyli zakładam, że przekaźnik od migacza) szaleje jak chce, pocykuje jak mu sie podoba, choć gdy włączę migacz działa prawidłowo...
Pomoglibyście mi ten przekaźnik zlokalizować? Bo zakładam, że vagiem tego nie naprawię...
pozdrawiam