a zabawy z tym trochę jest niestety. samo rozebranie zegarów to pikuś. schody zaczynają się przy lutowaniu. Potem jeszcze kalibracja i dopiero zatrybi. Ja osobiście jak narazie w moich możliwościach zatrzymuję się na kalibracji, bo nie wiem jak podłączyć zegary po zabiegu pod PC i wykonać kalibrację liczników, bo lutowanie to nie sprawi mi problemów.
Może prędzej kupisz po regeneracji dedykowany i po prostu wymienisz. Immo zakodujesz bez problemu, bo klucz do Immo łatwo wyjąć, nie trzeba nawet auta odpalać, tylko na zapłon, aby zaczytać klucz.
Jak już masz klucz, to zaprogramowanie transpondera to kilka sekund.
Rozmazany i zanikający FIS
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
w lubelskim mam znajomego co ogarnia to - https://www.olx.pl/oferta/licznik-zegar ... e3f9d5eccc odezwij się do niego
Ja nie chce sam się z tym bawić żeby jeszcze bardziej nie namieszać zresztą nie mam dostępu do vaga więc na kalibracje też musiałbym gdzieś podjechaćstingear pisze:a zabawy z tym trochę jest niestety. samo rozebranie zegarów to pikuś. schody zaczynają się przy lutowaniu. Potem jeszcze kalibracja i dopiero zatrybi. Ja osobiście jak narazie w moich możliwościach zatrzymuję się na kalibracji, bo nie wiem jak podłączyć zegary po zabiegu pod PC i wykonać kalibrację liczników, bo lutowanie to nie sprawi mi problemów.
Jest aukcja na allegro od gościa co sprzedaje wyświetlacze i zajmuje się wymianą dając nawet gwarancje na 2 lata ale to już 3 razy takie koszty co sam wyświetlacz kosztuje a jeszcze samochód udupiony na kilka dni będzie bo trzeba licznik wysyłać w Polske dlatego tak szukałem kogoś niedaleko kto by temat ogarnął
Nie wiesz ile ceni taką usługe?bendzji pisze:w lubelskim mam znajomego co ogarnia to - https://www.olx.pl/oferta/licznik-zegar ... e3f9d5eccc odezwij się do niego
- Xray T2
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Proponuje zadzwonić i zapytać o koszt usługikisent pisze: Nie wiesz ile ceni taką usługe?

Dołożone:
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.