Witam. Mam zamiar zakupic alarm do mojej A6. Nie chce pchac pieniedzy w drogie zabezpieczenia wiec zastanawiam sie nad tym alarmem z allegro:
http://www.allegro.pl/item627875083_ala ... _logo.html
Co o nim sądzicie??, moze ktos juz instalowal juz taki?? czy trzeba bardzo ingerowac w instalacje samochodu i czy poradze sobie sam z montazem tego alarmu????. prosze o podpowiedz.Pozdrawiam 8-)
[A6 C5 2,5TDI] Pytanie o alarm. Co o nim sądzicie????
- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5 2,5TDI] Pytanie o alarm. Co o nim sądzicie????
Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 18:46 przez Mariusz-MN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
I tu sie wlasnie mylisz kolego . montowalem z kumplem alarm w samochodzie bylo to mitsubishi ale to nie wazne alarm byl to exus v9000 przez przypadek spalily sie w nim jakies kanaly podczas montazu , zadzwonilem do sprzedawcy powiedzialem wszystko co i jak, odeslalem alarm do nich i elegancko wymienili mi na nowy bez gadania . Jezeli kupujac sam alarm i jezeli jest on na gwarancji to musza oni ja uznac w razei jakiej kolwiek usterki . Moze miale makurat szczescie , ale pisze o tym gdyz taka sytuacja miala wlasnie miejsce , pozdrawiamA co w przypadku , gdy kupujesz alarm z alledrogo i montujesz sam?
Gwarntuje Ci, że po awarii alarmu/centralki sprzedawca będzie wciskał Twój błąd w montazu i na wszelkie znane sposoby bedzie unikał naprawy / wymiany alarmu.