Przycisk od lędźwi i zapalniczka na tylnej kanapie.
Przycisk od lędźwi i zapalniczka na tylnej kanapie.
Witam wszystkich czytających .. Niedawno kupiłem C5 w fotelu mam przycisk odpowiedzialny za regulacje lędźwi , niestety pompowanie nie działa. Kupiłem na allegro guzik który po zamontowaniu też nie chce działać , stary guzik dałem do elektryka żeby mi naprawił bo nie było kliknięcia jak wciskało się pompowanie. Naprawiony zamontowałem dzisiaj niestety nie ma reakcji lędźwi , nie pompuje i nie spuszcza ale za to gdy wciskam pompowanie oświetlenie przygasa.. Jak rozwiązać ten problem ? Wiem pierdoła ale skoro w fotelu jest ta opcja to chciałbym ją mieć, a drugi problem jest taki że zapalniczka przez kanapą nie działa , przednia działa. Czy to wina jakiegoś bezpiecznika czy bardziej skomplikowany problem .
Pozdrawiam wszystkich którym chciało się to chociaż przeczytać
Pozdrawiam wszystkich którym chciało się to chociaż przeczytać
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
co do zapalniczki to może być tylko wypięty kabel bo często to się zdarza wyjmij panel i zobacz, a co do pompowania to jest to takie umowne ba naprawdę jest drucik co sie podnosi i wypycha material co imituje pompowanie obadaj linka i myślę ze może coś pomoże http://golf.pl/fotel-kierowcy-regulacja ... -t312.html
Ostatnio zmieniony 28 paź 2016, 17:49 przez marcin85, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki kolego za wskazówki pobawię się tym jak pojawi się czas. Ale czy fakt , że po wcisnięciu "pompowania" przygasa podświetlenie w aucie nie jest oznaką tego , że robi się gdzieś zwarcie ?
A ze spraw technicznych , jak ustawić powiadomienie , że ktoś odpisał na mój post ? Jestem nowy na forum i gdyby nie to , że znalazłem swój wątek nie wiedziałbym , że ktoś odpisał . Pozdrawiam i dzięki za pomoc
A ze spraw technicznych , jak ustawić powiadomienie , że ktoś odpisał na mój post ? Jestem nowy na forum i gdyby nie to , że znalazłem swój wątek nie wiedziałbym , że ktoś odpisał . Pozdrawiam i dzięki za pomoc

Dokładnie jak kolega wyżej pisał, silniczek masz zblokowany i dlatego Ci przygasa oświetlenie. Powiadomienia ustawisz jak wejdziesz w swój profil. kliknij w napis profil przy napisie wyloguj
[ Dodano: 2016-10-28, 18:37 ]
jak po zalogowaniu będziesz miał stronę główna to po prawej stronie pod ogłoszeniami masz napisane 'zobacz moje posty' i jak w to wejdziesz to też będziesz miał po prawej stronie kto ostatni pisał w danym poście.
[ Dodano: 2016-10-28, 18:37 ]
jak po zalogowaniu będziesz miał stronę główna to po prawej stronie pod ogłoszeniami masz napisane 'zobacz moje posty' i jak w to wejdziesz to też będziesz miał po prawej stronie kto ostatni pisał w danym poście.
Jak samochód, to tylko Audi;)
Jak upoluje fotel , w mojej tapicerce i dobrej kasie to kupie cały . na całe szczęście lędźwie zablokowane w pozycji optymalnej dla mnie.. Jedyne to irytuje mnie , że to nie działa wiecie jak to jest jak chce się mieć "igłe". A może przy okazji zapytam o wskazówki bo przełącznik świateł mam strasznie powycierany i chciałbym go zmienić . Czy jest przy tym jakiś patent czy wystarczy podważyć ? Guzik lusterek też bym chciał wymienić .
Dzięki za dotychczasową pomoc POZDRAWIAM
Dzięki za dotychczasową pomoc POZDRAWIAM