Witam sewrdecznie , mam problem ze swiatlem mijania prawym. Kupilem dzisiaj nowe zarowki myslac ze te na ktorych jezdzilem sa do kitu a mianowicie jedna. Po zalozeniu nowych w dalszym ciagu nie mam prawego swiatla mijania. Podczas odlaczania przewodu na zarowce (wlaczone swiatla) zaczynal pracowac silniczek od lewego swiatla, natomiast od prawego nic a nic. Przewod sciagalem na niedzialajacej zarowce. Bezpieczniki ok.
Prosze o pomoc.
Dzieki serdeczne, pozdrawiam i do milego.
[A6 C5] Problem ze swiatlem mijania.
- MarkusSchulz
- Forum Audi A6 / A7
- MarkusSchulz
- Forum Audi A6 / A7
Dzieki serdeczne Andi, zerkne dzisiaj jeszcze raz na to, zrobie to co napisales i dam znac jak sprawdze. Andi a powiedz mi jeszcze czy moze byc zepsuty wlacznik swiatel?
Dzieki, pozdrawiam
[ Dodano: 2010-06-27, 12:36 ]
Dzisiaj sprawdzilem kontrolka przewody przy samej zarowce, w lampie gdzie jest swiatlo kontrolka swieci , natomiast przy lampie w ktorej nie ma swiatla kontrolka nie swieci. Mam pytanie jezeli bedzie spalony bezpiecznik to moge nie miec jednego swiatla czy raczej oba nie powinny swiecic?
Pozdrawiam
Dzieki, pozdrawiam
[ Dodano: 2010-06-27, 12:36 ]
Dzisiaj sprawdzilem kontrolka przewody przy samej zarowce, w lampie gdzie jest swiatlo kontrolka swieci , natomiast przy lampie w ktorej nie ma swiatla kontrolka nie swieci. Mam pytanie jezeli bedzie spalony bezpiecznik to moge nie miec jednego swiatla czy raczej oba nie powinny swiecic?
Pozdrawiam
- MarkusSchulz
- Forum Audi A6 / A7
dziekuje serdecznie
pozdrawiam i milego dnia
[ Dodano: 2010-06-27, 21:21 ]
Sprawdzilem wlacznik swiatel i jest ok, napiecie dochodzi do wlacznika a po wlaczeniu wychodzi, a zarowka w dalszym ciagu nie chce swiecic.
Jak ktos bedzie mial jeszcze jakies pomysly to prosze o podpowiedz.
Pozdrawiam i do milego.
[ Dodano: 2010-06-28, 00:03 ]
Dzieki serdeczne Andi za pomoc. :mrgreen:
Okazal sie jedznak bezpiecznik.
Prosze o zamkniecie tematu.
pozdrawiam i milego dnia

[ Dodano: 2010-06-27, 21:21 ]
Sprawdzilem wlacznik swiatel i jest ok, napiecie dochodzi do wlacznika a po wlaczeniu wychodzi, a zarowka w dalszym ciagu nie chce swiecic.
Jak ktos bedzie mial jeszcze jakies pomysly to prosze o podpowiedz.

Pozdrawiam i do milego.
[ Dodano: 2010-06-28, 00:03 ]
Dzieki serdeczne Andi za pomoc. :mrgreen:
Okazal sie jedznak bezpiecznik.
Prosze o zamkniecie tematu.