[ A6 C5] problem z wskaznikiem paliwa oraz wskażnikiem temp.
-
- Forum Audi A6 / A7
[ A6 C5] problem z wskaznikiem paliwa oraz wskażnikiem temp.
witam mam mały problemik otóż czasem gdy odpalam auto to wskażnik paliwa niechece sie ruszyć z miejsca a na FISie pokazuje mi ten dystrybutorek dopiero po przejechaniu kilkunastu metrów wskażówka wskoczy na swoje miejsce a dystrybutorek gaśnie wiem że paliwa mam około pół zbiornika a czasem mimo tego tak sie robi co może byc tego przyczyną????
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2011, 17:47 przez karol_srem, łącznie zmieniany 1 raz.
karol_srem, o wskazniku paliwa juz bylo tyle i jeszcze troche. warto poszukac na forum, podobne problemy byly omawiane, mozna tam kontynuowac dochodzenie.
edit:
wpisz w szukajke "wskaznik paliwa" i zaznacz opcje - szukaj wszystkich slow. to ci znajdzie co nieco.
edit:
wpisz w szukajke "wskaznik paliwa" i zaznacz opcje - szukaj wszystkich slow. to ci znajdzie co nieco.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2011, 00:19 przez _Marek_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
szukałem własnie tego na forum i jakoś nic nie znalazłem....
ostatnio wyciągałem siedzisko tylnej kanapy może to przez to sie tak teraz dzieje w sumie siedzisko wyciągałem jakieś dwa tygodnie temu ale teraz dopiero tak zaczyna sie dziac niewiem czy to mogło miec coś wspólnego.....
[ Dodano: 2011-09-06, 17:45 ]
teraz doszedł nastepny problemik a mianowicie wskażnik temperatuty wody pokazuje mi za mało zamiast 90stopni tak jak dotychczas to pokazuje mi 70 a czasem nawet mniej ja już niewiem co sie tam dzieje.....

[ Dodano: 2011-09-06, 17:45 ]
teraz doszedł nastepny problemik a mianowicie wskażnik temperatuty wody pokazuje mi za mało zamiast 90stopni tak jak dotychczas to pokazuje mi 70 a czasem nawet mniej ja już niewiem co sie tam dzieje.....