Problem z podłączeniem radia concert II a6 c5 lift
Problem z podłączeniem radia concert II a6 c5 lift
Witam mam problem z podłączeniem radia concert II. W samochodzie było radio blaupunkt na kasetę, od razu zmienione na pioneera bez problemów 2 wtyczki jedna z zasilaniem druga z głośnikami. Ostatnio kupiłem cały zestaw kosz 2 din, climatronik, popielniczkę, i radio concert II. Po podłączeniu radio działa ale brak podświetlenia i nie grają tylne głośniki w miejscu na radio znalazłem 3 wtyczkę na której są dwa kable ale podłączenie nic nie zmieniło. Z tego co udało mi się znaleźć na forum to samochód mam po face liftingu ale bez fisa nie mam też systemu bosse, tylko 8 głośników w drzwiach. Gdyby radio miało piny do wszystkich 8 głośników jakoś bym to polutował a podświetlenie podłączył na krótko ale w radiu są tylko 4 piny . Był bym wdzięczny za łopatologiczną instrukcję jak to podłączyć, a może jest ktoś z Częstochowy kto potrafi mi pomóc w ogarnięciu problemu.
- dio
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
dload.htm?action=category&id=2
Może to coś pomoże. Poszukaj też na forum jest kilka wątków związanych z podłączeniem.
Może to coś pomoże. Poszukaj też na forum jest kilka wątków związanych z podłączeniem.