od razu na wstępie zaznaczam wszystkie bezpieczniki i żarówki są dobre akumulator odpinałem...Mam problem ponieważ fis zawsze pokazywał mi czy drzwi są otwarte czy zamknięte teraz wszystko wcięło nie pokazuje jedynie klapę jeszcze biedak pokazuje...czasami uda mu się poznać lewe drzwi od kierowcy nie wiem co się stało ale jak auto stoi czy jest odpalone otwieram byle które drzwi i jest brak oświetlenia podsufitki nóg oraz drzwi we wszystkich 4 drzwiach bagażnik działa normalnie,lecz gdy wyciągnę kluczyk wszystkie się zapalają tak samo ładnie świecą gdy otworze auto z pilota też świecą nie wiem co jest z moim autem przedtem mi wyła to docisnąłem kostki pod fotelami i przestała
-WD 40 też testowałem to lewe drzwi cały czas się paliły
-suszyłem wykładzinę w stronę pedałów
-zamki z przodu były wymieniane wiosną
- kabelki na załamaniach sprawdzone
[Audi c5 2.5 TDI] Problem z oświetleniem wnętrza auta
- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
to wyglada na walniete mikrostyki w drzwiach. dziwne ze az 4 naraz, ale w golfie IV mam tez tak ze tyl wogole nie dziala,niedawno udalo sie uruchomic prawy przod, a jak wyjme kluczyk wszystko dziala. musisz coraz prysnac wd 40 albo innym srodkiem penetrujacym,jednoczesnie na otwartych drzwiach otwierac ruszac klamka i po jakims czasie samo zacznie dzialac. u mnie tak bylo. a sprawdzales te bezpieczniki nad pedalami? tam tez cos moze byc odpowiedzialnego za oswietlenie kabiny
A6 Avant 2.5 TDI S-line
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
-
- Forum Audi A6 / A7
Ja w swojej mam to samo. W żadnych drzwiach nie świecą lampki (czerwona i biała)
jak otworzę drzwi od kierowcy lampki wewnętrzne mi się nie zapalają a przy reszcie oświetlenie mruga z częstotliwością 1 s. lampki w kabinie nad nogami też nie świecą...w bagażniku też nie świeci...z pilota bagażnik się nie otwiera...przy otwartych drzwiach od kierowcy centralny sam je rygluje...pomocy bo nie wiem za co się zabrać i co mojej perełce dolega...
jak otworzę drzwi od kierowcy lampki wewnętrzne mi się nie zapalają a przy reszcie oświetlenie mruga z częstotliwością 1 s. lampki w kabinie nad nogami też nie świecą...w bagażniku też nie świeci...z pilota bagażnik się nie otwiera...przy otwartych drzwiach od kierowcy centralny sam je rygluje...pomocy bo nie wiem za co się zabrać i co mojej perełce dolega...