Cześć
Mam problem z elektryką w mojej audi . Bardzo dziwne bo nie działają mi czujniki np . od wstecznego ( nie mam świateł jak cofam

) czujnik ciśnienia oleju i też czujnik ciśnienia klimatyzacji ale go usunąłem i na razie się nie pojawił ale mam też czujniki zużycia klocków i też nic mi komputer nie pokazuje a z tyłu są do wymiany . Czy komputer odpowiada za to ? Niestety przez Vaga nie mogę się podłączyć bo gdy naciskam na silnik to po chwili mam komunikat "No Response from Controler " Próbowałem się połączyć przez Vaga 409 , 311.2 VCDS 1.2 i ciągle ten sam komunikat . Instalowałem już windows xp mode ale też nadal ten sam komunikat

. Jedynie do czego mogę wejść to klima , abs , centralny i coś tam jeszcze . Kupiłem już 2 kable od viakena , próbowałem już z tym najtańszym niebieskim i też to samo

Nie wiem czy jest jakiś główny bezpiecznik , który może odpowiadać za te czujniki , czy po prostu są zepsute ? Proszę was o pomoc bo już nie mam pomysłów
[ Dodano: 2015-09-06, 16:19 ]
Ktoś pomoże ? Macie jakieś pomysły gdzie może leżeć problem ? Proszę Was o pomoc bo nie wiem co robić z tymi czujnikami , dziwne to bardzo