Witam otóż moj problem wyglada tak ze podczas jazdy samochodem nagle zamykną i otworzą sie drzwi i właczy sie alarm (włącza sie swiatla awaryjne) czasami odłączy zaplon lub zablokuje kola nie da sie tego wylączyc tylko trzeba odłączyc akumlator..
bylem u elektryka podpinal pod komputer i nic nie zrobil powiedzial mi tylko ze samochod dostaje informacje o zdarzeniu i dlatego cos takiego sie dzieje
ma ktos jakies pomysły co moze byc przyczyna moze ktos mial cos takiego
Problem z Alarmem
Dzięki
właśnie rozlaczylem ta wtyczkę tak jak napisałeś i zobaczymy tylko to może chwila zająć bo jest okres gdzie wszystko ok a czasami na odcinku 5km co chwile się włącza
A co ona by do tego miała?
Nie wiesz da się dorobić pilot do alarmu? Lub oryginalny kluczyk zakodowac bo mój zamyka ale bez zalaczenia alarmu

A co ona by do tego miała?
Nie wiesz da się dorobić pilot do alarmu? Lub oryginalny kluczyk zakodowac bo mój zamyka ale bez zalaczenia alarmu
To dziwna sprawa, bo jak masz fabryczny alarm to uruchamia sie automatycznie po zamknieciu drzwi z pilota albo z kluczyka.arti119 pisze:Nie wiesz da się dorobić pilot do alarmu? Lub oryginalny kluczyk zakodowac bo mój zamyka ale bez zalaczenia alarmu
Mozna go wylaczyc przyciskiem na slupku od strony kierowcy, np. jak zostawiasz psa w samochodzie.