Witam wszystkich .
Pisze w imieniu kolegi posiadacza audi a6 1,9tdi z 2003r .
Kolega ma problem z alarmem ,central zamkiem polega on na tym iz gdy zamknie on auto z pilota jest oki ,ale po 5 -10min wlanczaja sie kierunkowskazy nie mrugaja swieca w ciagu nie idzie ich wyłaczyc ,otwieranie pilotem nie gasi ich jedyny sposob to jest tylko wyjecie bezpiecznikow centralnego zamka i bezpiecznika od kierunkow,wtedy przestaja swiecic .
Problem o tyle jest uciazliwy bo musi miec wyjety bezpiecznik centralnego zamka przez to nie dzialaja szyby lusterka .
Jesli ktos mial podobny problem dzieki za pomoc
[ A6 C5] problem z alarmem i centralnymzamkiem
Witam wszyskich, sory za ortografie.
Ja mam podobny problem z alarmem , wyłączyłem alarm wagiem odejmując 8 w codowaniu centralnego zamka.
u mnie załancza się silniczek awaryjnego otwierania klapy bagażnika bo jest błąd od czujnika zbicia szyby ( niewiem gdzie on jest ) może ktoś mi podpowie ? gdzie szukać ?
Ja mam podobny problem z alarmem , wyłączyłem alarm wagiem odejmując 8 w codowaniu centralnego zamka.
u mnie załancza się silniczek awaryjnego otwierania klapy bagażnika bo jest błąd od czujnika zbicia szyby ( niewiem gdzie on jest ) może ktoś mi podpowie ? gdzie szukać ?