Ktoś już pisał na ten temat ale temat tak się rozmydlił że konkretnej odpowiedzi nie było.
A mianowicie wymieniłem przednie siedzenie od kierowcy i po włączeniu zapłonu pali się kontrolka airbaga
W moim siedzeniu (starym) są dwa kabelki brązowy i niebieski A w tym co zamontowałem są trzy
brązowy , niebieski i czarny połączyłem niebieski z niebieskim brązowy z brązowym i został mi czarny .
Co mam zrobić z tym czarnym i czy da się skasować airbaga . Właściwie do czego jest tan czarny kabelek,
może trzeba go z mostkować z brązowym lub niebieskim.
po wymianie fotela w audi a6c5 świeci się airbag
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: po wymianie fotela w audi a6c5 świeci się airbag
Nikt nic nie wie . Czy mogę jeździć z tą zapaloną kontrolką? Nic się nie stanie.
goldboss
-
- Forum Audi A6 / A7
Dzisiaj podłączyłem tester i skasowałem błąd poduszki (1217 -zapalnik poduszki powietrznej
bocznej lewej N199 zwarcie do masy) błąd powraca kasowałem kilka razy. To musi być
coś z podłączeniem wtyczki co opisałem na samym początku jak to prawidłowo podłączyć?
żeby było OK.
bocznej lewej N199 zwarcie do masy) błąd powraca kasowałem kilka razy. To musi być
coś z podłączeniem wtyczki co opisałem na samym początku jak to prawidłowo podłączyć?
żeby było OK.
goldboss
-
- Forum Audi A6 / A7
Dziękuje wszystkim. Już sobie poradziłem . Potrzeba było połączyć odpowiednio kabelki
goldboss