Pali bezpiecznik dmuchawy 30A
Pali bezpiecznik dmuchawy 30A
Witam. Mam problem ponieważ wymieniałem turbo i zapowietrzył się mi układ chłodzenia . Więc wybrałem się na przejażdżkę by odpowietrzyć . Nie chciał się odpowietrzyć i temperatura dochodziła do 95 stopni . I nagle strzał pod deską i po chwili wentylator przestał działać i odkleiło troszkę deskę na środku......mówię sobie nagrzewnica podziękowała....podczas demontażu nagrzewnicy okazało się że jest w stanie idealnym . Ale kupiłem już używkę kpl z wentylatorem itp więc mówię dla pewności złoże . Po złożeniu dalej pali bezpiecznik 30A . Nie mam pojęcia o co kaman wentylator odpinalem i też strzela bezpiecznik . Dodam że dodatkowo cały czas chodzi na max wentylator klimy . Czynnika w klimie nie mam . Ale wątpię by było przez niego. Na 5 bezpieczników jeden nie spaliła i dmuchawa chodzi ale jak zwiększyłem prędkość dmuchawy do maksimum spaliło znowu . Dodam że cyka tak przekaźnik od wentylatora klimy połączony jest chyba z climatronic i jak go wyjmę wtedy nie pali bezpiecznik ale dmuchawa nie działa . Czasem raz na 2 dni strzeli bezpiecznik od szyb . Pomoże ktoś ?