Palenie bezpiecznika 14 - zlokalizowana zwara
Palenie bezpiecznika 14 - zlokalizowana zwara
Witam, panowie miałem problem z bezp 14 (tzn mam dalej) odpiąłem wszystkie wtyczki te pod bezpiecznikami obok pedałów i po koleji podłączałem. Po wpieciu jednej z nich momentalnie spaliło bezpiecznik (środkowa w najniższym rzedzie). Kolor ciemny czerwony, numery 1J0 937 733, nic konkretnego nie znalazłem w sieci, mógłby ktoś podpowiedzieć od czego jest ta wtyczka ?
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
wtyczka łączy się z wiązką deski , gniazdo idzie do wiązki dachu
pin 6 - podświetlenie przycisków
pin 5 - czerw-żółty , zasila lampki w podsufitce , zasilanie idzie ze sterownika centralnego z pinu 5 wtyczki 1 ( skoro S14 jest od zasilanie sterownika to myślę że on jest przyczyną )
pin 7 - plus po zapłonie
pin 9 - sygnał wstecznego
po tych dwóch ostatnich wnioskuje że możesz mieć fotochrom wewnętrzny?
cięzko było znaleźć bo masz 98 rok , w późniejszych były inne kolory wtyczek itd. , aha ta wtyczka ma kolor ciemno brązowy wg schematów
pin 6 - podświetlenie przycisków
pin 5 - czerw-żółty , zasila lampki w podsufitce , zasilanie idzie ze sterownika centralnego z pinu 5 wtyczki 1 ( skoro S14 jest od zasilanie sterownika to myślę że on jest przyczyną )
pin 7 - plus po zapłonie
pin 9 - sygnał wstecznego
po tych dwóch ostatnich wnioskuje że możesz mieć fotochrom wewnętrzny?
cięzko było znaleźć bo masz 98 rok , w późniejszych były inne kolory wtyczek itd. , aha ta wtyczka ma kolor ciemno brązowy wg schematów