Oświetlenie wnętrza i sprawdzanie żarówek
Oświetlenie wnętrza i sprawdzanie żarówek
Mam problem z oświetleniem wnętrza w c5 z 2001r. Przód działa jak należy , z tyłu lampki do czytania działają natomiast po otwarciu drzwi nic się nie dzieje. Jak ręcznie włączę też nic. Jeżeli z przodu włączę ręcznie oświetlenie tył świeci. Oświetlenie w drzwiach działa FIS widzi otwarte więc krańcówki ok. Podobnie w bagażniku oświetlenie nie reaguje na otwieranie klapy a w samej klapie świeci. W fotelach recaro niema podświetlenia? nie mogę go wymacać a nic tam nie świeci. Same żarówki oczywiście są sprawne. Druga sprawa to jak to jest z tym sprawdzaniem żarówek w c5 miałem padnięta pozycje z przodu - cisza myślałem że może ktoś ten przekaźnik na sztywno zrobił. Po odłączeniu całej wtyczki od tylnej lampy i włączeniu świateł mijania dalej nic nie widzi, dopiero jak hamulec nacisnąłem zaczął jęczeć. Więc jakaś kontrola jest ale tylko światło stopu sprawdza? W starszym e 46 miałem każdą żarówkę pilnowaną łącznie z tymi od tablic a ty tylko stop? Może w Vagiem można coś włączyć wyłączyć.
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
Kontrola żarówek - to światła mijania , stopi , pozycje tył
Co do reszty proponuje poczytać temat: modul-zamka-drzwi-vt60780.htm
Co do reszty proponuje poczytać temat: modul-zamka-drzwi-vt60780.htm