Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5 ALL] Moduł komfortu - programowanie?

Elektryka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
vipkwiecien
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5 ALL] Moduł komfortu - programowanie?

Post autor: vipkwiecien » 05 paź 2010, 12:00

Witam forumowiczów.
Niedawno odbrałem auto po przekładce i jak narazie jestem zadowolony.
Jedyną jak narazie denerwujaca rzeczą jest fakt że po naciśnieciu na pilocie przycisku otwierania sie drzwi najpierw otwieraja sie drzwu pasazera a potem cała reszta - czyli tak jak było w angolu. Czy da sie i jak zrobić aby działalo to bardziej po europejsku?? czyli najpierw drzwi kierowcy a potem cala reszta.
Druga rzeczą jest fakt ze otwieram lewe drzwi i załącza sie podswietlenie nóg pasażera, otwieram prawe drzwi i załacza sie podswietlenie nóg pod kierownica oraz podswietlenie licznika. JAk to poprawic?? Poza tymi mankamentami cała reszta działa w porządku.
Aha czy da sie jeszcze zrobic tak aby po otwarciu drzwi swieciły też lampki w suficie a nie tylko oswietlające nogi??
prędkość była dobra tylko zakręt za ciasny

Awatar użytkownika
vipkwiecien
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: vipkwiecien » 05 paź 2010, 17:17

to selektywne otwieranie nawet mi sie podoba bo nawet jak przypadkiem w kieszenie nacisnie mi sie przycisk otwierania to chyba po minucie czy 2 te jedne drzwi pasazera sie zarygluja ponownie.
A to podswietlenie jak przestawic??

Udało mi sie przestawic selektywne otwieranie - jest taki kod z kierownica po prawej stronie + 128, trzeba od tej głównej wartosci odjac 128 i wtedy najpierw lewe drzwi otwiera a potem reszta:D

teraz tylko kwestia podswietlenia
prędkość była dobra tylko zakręt za ciasny

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja