Moduł haka - gdzie?
-
- Forum Audi A6 / A7
Moduł haka - gdzie?
Witam, dzisiaj zaczęły wariować mi kierunkowskazy a mianowicie wszystkie żarówki sprawne a kierunki przełączają się tak szybko jakby któraś była spalona. Wcześniej miałem tak jak podłączałem przyczepkę, żarówki w przyczepce sprawne a przełączało szybko więc tak sobie myślę (i wyczytałem w internecie) że to pewnie wina modułu haka ale dzisiaj dopiero dowiedziałem się że coś takiego istnieje. Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie takowy moduł się znajduje? Rzuciłbym go na hot-air'a może pomoże. Z góry dzięki za pomoc
-
- Forum Audi A6 / A7
Super!!! Jest i to zapewne jego wina gdyż odłączyłem go i oczywiście tylne kierunkowskazy nie działały ale jak podłączyłem spowrotem to zaczęły działać lecz kierunki zaczęły świrować, raz przełączają się szybko, potem 2-3 razy normalnie, potem znowu szybko. Tak więc moduł idzie jutro na grzanie. Dzięki wielkie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
zobacz czy w gniezdzie haka nie zacial sie mikroswitchchelsea78 pisze:Super!!! Jest i to zapewne jego wina gdyż odłączyłem go i oczywiście tylne kierunkowskazy nie działały ale jak podłączyłem spowrotem to zaczęły działać lecz kierunki zaczęły świrować, raz przełączają się szybko, potem 2-3 razy normalnie, potem znowu szybko. Tak więc moduł idzie jutro na grzanie. Dzięki wielkie
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Gdzie on się dokładnie znajduje ten mały i jak się do niego dobrać? Bo u mnie nie świecą tylne przeciwmgielne (wyłączane właśnie po podłączeniu przyczepki)...axe pisze: zobacz czy w gniezdzie haka nie zacial sie mikroswitch
Non in verbis, sed in rebus est!
Jest:
A6 C5 Avant Quattro 2001 2,7T + Chips ~300KM
Było: E46 320D, A4 B5 Lift 1.9TDI AFN, 406 1.8, Hyundai Atos Prime, 126p
Jest:
A6 C5 Avant Quattro 2001 2,7T + Chips ~300KM
Było: E46 320D, A4 B5 Lift 1.9TDI AFN, 406 1.8, Hyundai Atos Prime, 126p
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
w gniezdzie do przyczepyVexatus pisze:Gdzie on się dokładnie znajduje ten mały i jak się do niego dobrać? Bo u mnie nie świecą tylne przeciwmgielne (wyłączane właśnie po podłączeniu przyczepki)...axe pisze: zobacz czy w gniezdzie haka nie zacial sie mikroswitch
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
-