Witam wszystkich!
Przeglądałem dziś forum i znalazłem kody wyposażenia. Sprawdziłem je z kodami w moim autku i ku mojemu zdziwieniu okazało się ,że jest (ponoć) automatyczna dynamiczna regulacja zasięgu reflektorów 8Q1 i niby nic w tym dziwnego gdyby nie fakt,że nie mam ksenonów ,a regulację wysokości świateł mam przy kierownicy. Czy to możliwe,że wcześniej były ksenony czy może to jakaś pomyłka, ewentualnie czy jak założę teraz ksenony to będzie samopoziomowanie? Czy już się ktoś z takim czymś spotkał?
[A6 C5] kod wyposażenia 8Q1- aut. dynamiczna regulacja refl.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Witam
Jeśli masz regulację wysokości świecenia przy kierownicy to nie będzie automatycznej regulacji.
Może kiedyś po jakimś małym bum właściciel zmienił lampy i przerobił układ regulacji, chociaż przy zwykłych lampach automat też się sprawdza oczywiście. Ja mam tak właśnie
Jeśli masz regulację wysokości świecenia przy kierownicy to nie będzie automatycznej regulacji.
Może kiedyś po jakimś małym bum właściciel zmienił lampy i przerobił układ regulacji, chociaż przy zwykłych lampach automat też się sprawdza oczywiście. Ja mam tak właśnie

Nigdy nie narzekaj że masz w życiu pod górę jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. Forum Audi A6 dyskusyjne !