Jak włączyć MENU na FIS ???
Jak włączyć MENU na FIS ???
Czy wie może ktoś w jaki sposób włączyc Menu na FIS jesli nie ma przycisku menu obok regulacji lusterek? Wiem że jest taka możliwość..
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
W instrukcji A6 C5 jest napisane, że jeśli wejdzie się w Menu FIS to jest mozlwiość włączenia lub wyłączenia różnych opcji które są wyświetlane na FIS. Ja chcę włączyć obrazek samochodu z drzwiami. Miałem to wcześniej przed wymianą licznika, a teraz muszę to włączyć i to jest jedyny spsoób który udało mi się doczytać. Nikt w sumie nie wie jak za pomocą Vaga to zrobić bądź zakodować.
Pozdro...
Pozdro...
Tu Cię zaskoczę, ponieważ nie posiadam nawigacji, a webasto i ten przełącznik służy do wejścia w Menu ustawienie Webasto, oraz ustawienie Fisu, co ma podawać, a czego nie ma (można wyłączyć średnie, tymczasowe itd).kryhawrc pisze:Nie ma żadnego wejścia do menu FIS. Przycisk menu obok regulacji lusterek jest od nawigacji.

- pastaldo
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Janusz
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Skoro kolega Damian_28, poruszył sprawę obrazka samochodu na FISie to o ile niema nic przeciwko dołacze się do tematu. Jak o ile to mozliwe włączyc by ten samochód pokazywał sie za kazdym razem otwierania drzwi? Bo u mnie po otwarciu drzwi pokazuje sie tylko przebieg i zegarek a obrazek samochodu tylko jak jest silnik odpalony.