[A6C5] Jak rozebrać kluczyk - scyzoryk
No ewidentnie ta szczelina na górze jest po to, żeby wsunąć tam śrubokręt i podważyć... tylko, że pilot nie chce się rozpołowić - a już dużo siły użyłem. Dodam, że mam obecnie tylko ten jeden kluczyk.
Czy nie ma innego sposobu na uzyskanie numeru seryjnego i częstotliwości??
[ Dodano: 2009-06-16, 13:35 ]
Rozebrałem. Dzięki za skan instrukcji - wiążąca okazała się ta strzałeczka symbolizująca ruch śrubokrętu w prawo
Pilot był czymś zalany i nieźle sklejony.
[ Dodano: 2009-06-16, 14:20 ]
A teraz jeszcze jedno (pociągnę w tym wątku, choć pewnie powiecie, że było):
Czy jak kupię TAKI kluczyk z Allegro (numer seryjny i częstotliwość mam identyczne), to sam poradzę sobie z kodowaniem przy pomocy VAG-COM 409.1 i rzeczywiście wystarczy tylko dopasować grot? (ile kosztuje takie dorobienie (dopasowanie)?
Czy nie ma innego sposobu na uzyskanie numeru seryjnego i częstotliwości??
[ Dodano: 2009-06-16, 13:35 ]
Rozebrałem. Dzięki za skan instrukcji - wiążąca okazała się ta strzałeczka symbolizująca ruch śrubokrętu w prawo

[ Dodano: 2009-06-16, 14:20 ]
A teraz jeszcze jedno (pociągnę w tym wątku, choć pewnie powiecie, że było):
Czy jak kupię TAKI kluczyk z Allegro (numer seryjny i częstotliwość mam identyczne), to sam poradzę sobie z kodowaniem przy pomocy VAG-COM 409.1 i rzeczywiście wystarczy tylko dopasować grot? (ile kosztuje takie dorobienie (dopasowanie)?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
krzys124, trudno mi powiedzieć bo pytałem tylko w jednym punkcie. Ale trafiła mi się okazja dorobić kluczyk po znajomości za 70 zł to skorzystałem.
[ Dodano: 2009-06-17, 20:49 ]
podaję linka do strony o programowaniu pilota za pomocą vag-com. Jak na razie tylko otwieranie i zamykanie z pilota.
http://www.vag-com.pl/programowanie-pilotow.htm
[ Dodano: 2009-06-17, 20:49 ]
podaję linka do strony o programowaniu pilota za pomocą vag-com. Jak na razie tylko otwieranie i zamykanie z pilota.
http://www.vag-com.pl/programowanie-pilotow.htm