Witam. Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem A6 2.5 TDI Quattro Tiptronic i mam nie lada problem. Do środka dostaje mi się woda. Znalazłem którędy się "franca" dostaje - pod komputerem. I tu mam pytanie. Jak w bezpieczny sposób wymontować komputer by wymienić uszczelkę pod nim? Czy jak go odłączę to nie narobią mi się błędy? W jaki sposób go wyjąć? Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam Tomasz !
[A6 C5] Jak bezpiecznie wymontować komputer ?
[A6 C5] Jak bezpiecznie wymontować komputer ?
Ostatnio zmieniony 24 sie 2009, 14:09 przez Tomasz_S, łącznie zmieniany 2 razy.
Wielkie dzięki za radę. Właśnie wylazłem spod maski
. Zrobiłem wszystko wedle instrukcji i działa jak trzeba. Mam nadzieję,że udało mi się to uszczelnić i nie będę musiał wracać do tego , bo grzebania było co nie miara a samo uszczelnienie zajęło 5 minut.
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!
Pozdrawiam Tomasz! :-P

Jeszcze raz wielkie dzięki!!!
Pozdrawiam Tomasz! :-P
To nie tylko u Was, ale także u mnie to jestpawelk600 pisze:No własnie chciałem się dowiedzieć czy tylko tak u mnie jest, bo mi zdarzało sie odpiąć na dwa dni i nawet stacje radiowe były poustawiane tak jaj wcześniej i nic po za zegarkiem i się nie wykasowało.Tomasz_S pisze:Właśnie nie zakodowało się. Aku odłączyłem na jakieś 3h, bo tyle zajęło mi rozgrzebanie wszystkiego i złożenie do kupy. Po podłączeniu akumulatora tylko zegar i data się wyzerowały, a radio działało normalnie.
Dzieki za odp. Pozdr