[A6 C5 1.9 TDI] grzane fotele
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[A6 C5 1.9 TDI] grzane fotele
witam . planuje założyc grzane fotele do swojego auta . kupiłem panel klimatyzacji z funkcją foteli . fotele na alegro sa . ceny różne . ale nikt nie ma wiązki elektrycznej . czy ma ktos z Was taką wiązke ? albo i fotele grzane na sprzedaz . Pytam bo wielu zmienia sobie srodek w skóre a ja mam materiał , jasny popiel , kratka . auto z roku 2002
Masz na forum schematy elektryczne. Jest tam na 100% schemat podgrzewanych siedzeń. Kup sobie kostkę do klimatronika i do fotela (kolor zielony), albo allegro :-P W bmw e36 jest jeszcze termostat ale chyba w C5 nie. Jak nie będziesz mógł znaleźć w schemacie to coś wymyślimy :mrgreen: Myślę że temat jest do zrobienia! 

rafal100 Raczej będzie pasowała tzn na 100% z rocznika 2000 i wyżej. W 2000 nie było liftingu ale parę rzeczy zmienili, ale chyba nie wiązkę w fotelach 
Nie wiem czy w tym tygodniu ,ale postaram się opisać jak zrobić wiązkę. Nie zagłębiałem się za mocno w schemat, ale myślę ,że nie będzie babola w stylu dziwnych rzeczy które trzeba dokładać.

Nie wiem czy w tym tygodniu ,ale postaram się opisać jak zrobić wiązkę. Nie zagłębiałem się za mocno w schemat, ale myślę ,że nie będzie babola w stylu dziwnych rzeczy które trzeba dokładać.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
i jezeli mozna to orientacyjny koszt przy robieniu samemu .mucia pisze:rafal100 Raczej będzie pasowała tzn na 100% z rocznika 2000 i wyżej. W 2000 nie było liftingu ale parę rzeczy zmienili, ale chyba nie wiązkę w fotelach