[ A6 C5] Fotel kierowcy a oświetlenie
- dawid77
- Forum Audi A6 / A7
[ A6 C5] Fotel kierowcy a oświetlenie
Witam mam problem z oświetleniem wnętrza zapala się podczas jazdy na zakrętach, na fisie zapala się że drzwi z tyłu są nie domknięte, więc wymieniłem zamek i lipa dalej to samo, ale wyczaiłem że stojąc na światłach i opierając się mocniej o oparcie fotela światło zapala się i tak za każdym razem, wiem co powiecie to się nie opieraj, ale pytanie jest co ma fotel kierowcy do oświetlenia wnętrza, bo nie kumam z góry dzięki za pomoc 

- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
teoretycznie w fotelu kierowcy tez jest oswietlenie.dla nog pasazera siedzacego za kierowca z tylu.,nie pamietam jak tam przewody leca do tej lampki ale moze ci gdzies pod stelarz fotela podeszly albo pod prowadnice i jak sie opierasz to dociska a moze przewody sie przetarly to idzie zamkniecie obwodu i wtedy wywala ze drzwi takjakby otwarte bo lampka pod nogami zalacza sie. tak gdybam ale sprawdz ta ewentualnosc.
A6 Avant 2.5 TDI S-line
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
- mati1987
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbyszek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9D 1Y 68KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Witam, troche stary temat ale nie bede zakladal nowego. Otoż mam ten sam problem od jakiegos czasu, myslalem ze to mikrostyk w zamku ale nie. Światlo zapala sie pod fotelem kierowcy i w tylnych lewych drzwiach tylko i wyłacznie kiedy sie oprę o oparcie, czy ktoś wie gdzie szukać przyczyny? Czy konieczne bedzie rozbebeszenie fotela?
Z góry dzieki za jakiekolwiek sugestie.
Z góry dzieki za jakiekolwiek sugestie.
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
zwarcie przewodów w fotelu - temat przerabiany ostatnio komunikat-otwartych-drzwi-tylnych-vt77670.htm