[A6 C5] elektrycznie składane lusterka po kradzieży
- Awariall
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5] elektrycznie składane lusterka po kradzieży
Witam wczoraj w nocy okradziono mój samochód… zginęły halogeny z kratkami i wkłady lusterek. Problem w tym, że lusterka były złożone i jakiś idiota otworzył je na siłę! Teraz poza brakującymi elementami mam dodatkowy problem ponieważ lusterka składają się i otwierają , ale nie zatrzymują się w odpowiednim miejscu tylko mijają odpowiedni punkt i otwierają się na oścież… Czy ktoś przerabiał ten problem? Lusterka do wymiany czy da się to naprawić? Mam również pytanie czy są kratki bez halogenów bo wstawianie ich co miesiąc mija się z celem…
Ostatnio zmieniony 28 cze 2010, 11:43 przez Awariall, łącznie zmieniany 1 raz.
- Awariall
- Forum Audi A6 / A7
obudowa jest na zatrzasku czy na śrubki?
tak to wygląda:
![Obrazek]()
W sobotni poranek stwierdziłem, że śniadanie zjem "na mieście" niestety po dotarciu do auta...
Tak spędziłem głodny 5h na komisariacie czekając na zeznania. Tej nocy na moim osiedlu okradli 12 samochodów. Dwa VW, seata i reszta audi... Szczęście w nieszczęściu byłem jednym z dwóch którym nie weszli do środka. Ba! Wkręcili nawet śrubki po Halogenach! Gorzej mieli Ci którzy parkują na zamkniętym parkingu, oni rano ujrzeli białe wnętrza
„za kare” wypróżniono ich gaśnice do środka…
Teraz jedynie mam ochotę napełnić markera (od paintball) metalowymi kulkami z łożysk, podkręcić prędkość wylotową na 450fps zaczaić się na delikwentów i potraktować ich 12kulkami na sekundę… Skoro Pan Policjant na moje: „zgłaszam bo może się znajdą” zaczął się śmiać.
tak to wygląda:
W sobotni poranek stwierdziłem, że śniadanie zjem "na mieście" niestety po dotarciu do auta...
Tak spędziłem głodny 5h na komisariacie czekając na zeznania. Tej nocy na moim osiedlu okradli 12 samochodów. Dwa VW, seata i reszta audi... Szczęście w nieszczęściu byłem jednym z dwóch którym nie weszli do środka. Ba! Wkręcili nawet śrubki po Halogenach! Gorzej mieli Ci którzy parkują na zamkniętym parkingu, oni rano ujrzeli białe wnętrza

Teraz jedynie mam ochotę napełnić markera (od paintball) metalowymi kulkami z łożysk, podkręcić prędkość wylotową na 450fps zaczaić się na delikwentów i potraktować ich 12kulkami na sekundę… Skoro Pan Policjant na moje: „zgłaszam bo może się znajdą” zaczął się śmiać.